PARDON EKLEMEYİ UNUTMUŞUM EKLEDİM ŞİMDİLink yok
Link yok
Yani 2666 mhz neye yetmeyeceğine bağlı sonuçta bir oyunu leptobu değil ofis programları film müzik araştırma yapma internette dolaşmak için 6000 mhz ddr5 ram gereklimidir onu sorgulamak lazım benceRAM 2666 MHz diyor. Bence bu fiyatı haketmez.
Tekrar okursan "bu fiyatı haketmez" dedim, alınmaz demedim. Yoksa ddr3 de yeter ofis-youtube için.Yani 2666 mhz neye yetmeyeceğine bağlı sonuçta bir oyunu leptobu değil ofis programları film müzik araştırma yapma internette dolaşmak için 6000 mhz ddr5 ram gereklimidir onu sorgulamak lazım bence
hocam sende hakeden bir ürünü paylaş fiyatına göre hakediyor mu etmiyor mu ona göre değerlendirilsin kelime oyunu yapmaya gerek yokTekrar okursan "bu fiyatı haketmez" dedim, alınmaz demedim. Yoksa ddr3 de yeter ofis-youtube için.
Şuan hala stokta görünüyorKime sorduysam kredi kartı bulamadım, stoğu bitti.
Farzet 4000 nolacak bilgisayar ayaklanıp uçacak mı? Yıllarda 2400mhz ram kullandım bir eksiğini de görmedim.RAM 2666 MHz diyor. Bence bu fiyatı haketmez.
Okuduğunu anlamak önemli tabi.hocam sende hakeden bir ürünü paylaş fiyatına göre hakediyor mu etmiyor mu ona göre değerlendirilsin kelime oyunu yapmaya gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan hala stokta görünüyor
aynen kelime canbazım benim aynenOkuduğunu anlamak önemli tabi.
yok sen yanlış anlıyorsun imla ve kelime uzmanı arkadaş o fiyatı haketmez demiş alınmaz dememişFarzet 4000 nolacak bilgisayar ayaklanıp uçacak mı? Yıllarda 2400mhz ram kullandım bir eksiğini de görmedim.