S sercanba 80+ Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Sercan Bağ 21 Mart 2025 #14 Brayden yazmış: aynen kelime canbazım benim aynen Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Mart 2025 yok sen yanlış anlıyorsun imla ve kelime uzmanı arkadaş o fiyatı haketmez demiş alınmaz dememiş Devamı için tıklayın... Sen kim oluyorsun da bana canbaz diyebiliyorsun ? Sana kim bu hakkı tanıyor ?
Brayden yazmış: aynen kelime canbazım benim aynen Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Mart 2025 yok sen yanlış anlıyorsun imla ve kelime uzmanı arkadaş o fiyatı haketmez demiş alınmaz dememiş Devamı için tıklayın... Sen kim oluyorsun da bana canbaz diyebiliyorsun ? Sana kim bu hakkı tanıyor ?
B Brayden 80+ Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 72 İsim tayyip aydın 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 sercanba yazmış: Sen kim oluyorsun da bana canbaz diyebiliyorsun ? Sana kim bu hakkı tanıyor ? Devamı için tıklayın... normal bir konuşma içerisinde söylüyorum bu hakkı bana birisinin vermesine gerek yok sen olayı bence fazla dramatize ediyorsun
sercanba yazmış: Sen kim oluyorsun da bana canbaz diyebiliyorsun ? Sana kim bu hakkı tanıyor ? Devamı için tıklayın... normal bir konuşma içerisinde söylüyorum bu hakkı bana birisinin vermesine gerek yok sen olayı bence fazla dramatize ediyorsun