İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,141
500 TL kuponu kullanın.
kupon göremedim hocam
Aşşağıda huawei tabletlerde 1000tl üzerine 500 kupon varkupon göremedim hocam
hacı huawei hala google market kullanmıyor degil mi? kendi marketi var diye biliyorum google icinse 3.parti yazılım indir izin ver yapılıyordu ve sıkıntılıydı bu durum cözüldü mü ?Aşşağıda huawei tabletlerde 1000tl üzerine 500 kupon var
Google servisleri halâ yok. Ama çözüm yolları oldukça gelişti. Açık kaynak kodlu MicroG var. GBox gibi programlardan en büyük farkı Google servislerini sanal makinede değil gerçek uygulamada kullanabiliyorsun. GMS'i direk cihaza kuruyormuşsun gibi düşün.google icinse 3.parti yazılım indir izin ver yapılıyordu ve sıkıntılıydı bu durum cözüldü mü ?
Hocam bilmiyorum 3. parti yazılımla yapanlar var ama. Kendi marketi var tabletin fiyatıda güzel uğraşmaya değer bence.hacı huawei hala google market kullanmıyor degil mi? kendi marketi var diye biliyorum google icinse 3.parti yazılım indir izin ver yapılıyordu ve sıkıntılıydı bu durum cözüldü mü ?
bizim bi tanıdık bakınıyor cocugu icinde yazılım bilgimiz pek yok ugrastırıcıysa xiaomi lenovo vs bakacagız tytyGoogle servisleri halâ yok. Ama çözüm yolları oldukça gelişti. Açık kaynak kodlu MicroG var. GBox gibi programlardan en büyük farkı Google servislerini sanal makinede değil gerçek uygulamada kullanabiliyorsun. GMS'i direk cihaza kuruyormuşsun gibi düşün.
bizim bi tanıdık bakınıyor cocugu icinde yazılım bilgimiz pek yok ugrastırıcıysa xiaomi lenovo vs bakacagız tyty