furkankong
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
araba yarışı olarak forza serileri olabilir açık dünyada istediği gibi sürer
Brawl Stars oynuyor şuan. Rekabetçi oyunları oynamasını istemiyorum. Biraz iyi oynamaya başlasın hikayeli oyun oynatacağım.Benim 4,5 yaşındaki kuzenim cod ve pubg , squad busters, Brawl stars, ( kapanmadan önce roblox oynuyordu) fortine oynayabilirse fortine oynatın derim
Slime rancher olabilir.Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
Peki siz rekabetci oyunlar oynuyonuz muBrawl Stars oynuyor şuan. Rekabetçi oyunları oynamasını istemiyorum. Biraz iyi oynamaya başlasın hikayeli oyun oynatacağım.
ondan sonra niye küfüre başladı derlervalorant
ben 9 yasındayken cod word at war i 3 kez bitirmistim cok egleceli geliyodu ama senin kardesini bilmem ilk sahne disinda iskence sahnesi yoktu hatırladıgım kadarıylaGenelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
birkaç yıl oynadım iyi biliyorum kitlesini çok çocuk kaynıyor tamgaz ve derecesizYok hocam bu yaşlardaki bir çocuk bence kesinlikle o oyuna girmemeli. Benim kardeşim şuan 11 yaşında valorantı indirmemi istedi indirmedim. Oyunu oynayanların çoğunun hiçbir değere saygısı yok ve bir oyuna girdiniz mi en az 5 tane küfür duyarsınız.