9 yaşındaki kardeşime PC oyunu önerisi

araba yarışı olarak forza serileri olabilir açık dünyada istediği gibi sürer

10 yaşımda ageof da zor botlarla vs atıodum, denesin sarıyo : D

Benim 4,5 yaşındaki kuzenim cod ve pubg , squad busters, Brawl stars, ( kapanmadan önce roblox oynuyordu) fortine oynayabilirse fortine oynatın derim
Brawl Stars oynuyor şuan. Rekabetçi oyunları oynamasını istemiyorum. Biraz iyi oynamaya başlasın hikayeli oyun oynatacağım.

Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
Slime rancher olabilir.

borderlands 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hot lava gang beast human fall flat

Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
ben 9 yasındayken cod word at war i 3 kez bitirmistim cok egleceli geliyodu ama senin kardesini bilmem ilk sahne disinda iskence sahnesi yoktu hatırladıgım kadarıyla

Yok hocam bu yaşlardaki bir çocuk bence kesinlikle o oyuna girmemeli. Benim kardeşim şuan 11 yaşında valorantı indirmemi istedi indirmedim. Oyunu oynayanların çoğunun hiçbir değere saygısı yok ve bir oyuna girdiniz mi en az 5 tane küfür duyarsınız.
birkaç yıl oynadım iyi biliyorum kitlesini çok çocuk kaynıyor tamgaz ve derecesiz
sesli sohbeti kapatırsan bir problem kalmaz
küfür istemiyorsanız cs oynatın oynayanlar rusca konustugu ıcın küfür edildiğinde anlamaz böylelikle sorun kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,979
Üyeler
173,913
Son üye
HasanVersion
Geri