pubg 80-90fps - cod 90-100fps - genshin impact 40-60 fps , coc cr yi saymama gerek yok zaten25-37 bin arası bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pubg, coc Cr , cod belki gensih İmpact Açık dünya oyunlarını baya seviyorum
m21dede a55dede 30fps değil düzgün değil oyunpubg 80-90fps - cod 90-100fps - genshin impact 40-60 fps , coc cr yi saymama gerek yok zaten(cod warzoneyse onu kaldırmaz ama zaten oyunun optimizasyonu çöp telefonluk değil.)
Cod ( mobile) pc de warnoze belkipubg 80-90fps - cod 90-100fps - genshin impact 40-60 fps , coc cr yi saymama gerek yok zaten(cod warzoneyse onu kaldırmaz ama zaten oyunun optimizasyonu çöp telefonluk değil.)
aynen öyle bozuk bildiğinm21dede a55dede 30fps değil düzgün değil oyun
cod mobileyi benim telefon bile oynatıyorCod ( mobile) pc de warnoze belki
Ama şuanki telefonum gibi ana ekran da bile tamamen donmayayacak ve pubg ye girer girmez 5-10 dk sonra cayır cayır olmayacak şuanki telefonum arena maçı bitene kadar cayır cayır oluyo bundan önceki telefon um daha kötüydü bundan da neyseaynen öyle bozuk bildiğin
cod mobileyi benim telefon bile oynatıyor24fe size yetecektir hocam.
Ben asla ama asla oppo a15 almam aldırmam crde bile telefon cayır cayır oluyo ısınınca ekran ı gidiyo bi süre sonra oyundan atıyo girilmiyo diye değiştirdim kapanan turkcell bayisindeki kadın redmi 12 her oyunu sorunsuz açar 90 fps fln oynarsın dedi telefon 45 fps de stabil değil 25-35-40-45-50 -15-7 diye oynuyoaynen öyle bozuk bildiğin
cod mobileyi benim telefon bile oynatıyor24fe size yetecektir hocam.
X7 promu alacan?hocam geçen seneki amiral gemisi olan s24ün 8/10 performansını alacak s24fe gerek yok fazlasına bence bir telefon için ben s24fe x7 pro
arasından tercihimi yaptım 10 gün içinde allahın izniyle m21den kurtuluyorum
S24 alacağıma gider 14 t pro alırımhocam geçen seneki amiral gemisi olan s24ün 8/10 performansını alacak s24fe gerek yok fazlasına bence bir telefon için ben s24fe x7 pro
arasından tercihimi yaptım 10 gün içinde allahın izniyle m21den kurtuluyorum
hocam valla red mi telefonların çoğu oyun performansı olarak kötü gündelik kullanım olarak işinizi görür ama gidip pubg , cod falan oynatamaz maalesef benim oynadığım oyunlara yetiyor neyse kiBen asla ama asla oppo a15 almam aldırmam crde bile telefon cayır cayır oluyo ısınınca ekran ı gidiyo bi süre sonra oyundan atıyo girilmiyo diye değiştirdim kapanan turkcell bayisindeki kadın redmi 12 her oyunu sorunsuz açar 90 fps fln oynarsın dedi telefon 45 fps de stabil değil 25-35-40-45-50 -15-7 diye oynuyo
X7 promu alacan?
Benimde o zaman kafam da yeni çıkan x6 proyu alma fikri vardı kadın poco yok deyince napcağımı bilemedim kadında kaktırdı telefonu s24 Fe fln olsaydı bide 12 taksit yaptırdı 12 bin +8 bin ( telefon un parası) 20 bin e geldi telefon bide ordan dandik pahalı bir tarife yaptı oda 4-5 bin s24 Fe parasına redmi 12 kaktırdı ya kadın içime oturdu o fiyathocam valla red mi telefonların çoğu oyun performansı olarak kötü gündelik kullanım olarak işinizi görür ama gidip pubg , cod falan oynatamaz maalesef benim oynadığım oyunlara yetiyor neyse kikadın da iyi sallamış ha 90 fps oynatır mış falan
![]()
10k var yalnız arada biri 25.5k biri 36kBen asla ama asla oppo a15 almam aldırmam crde bile telefon cayır cayır oluyo ısınınca ekran ı gidiyo bi süre sonra oyundan atıyo girilmiyo diye değiştirdim kapanan turkcell bayisindeki kadın redmi 12 her oyunu sorunsuz açar 90 fps fln oynarsın dedi telefon 45 fps de stabil değil 25-35-40-45-50 -15-7 diye oynuyo
X7 promu alacan?
S24 alacağıma gider 14 t pro alırım
hocam valla red mi telefonların çoğu oyun performansı olarak kötü gündelik kullanım olarak işinizi görür ama gidip pubg , cod falan oynatamaz maalesef benim oynadığım oyunlara yetiyor neyse kikadın da iyi sallamış ha 90 fps oynatır mış falan
![]()
Yo hatta 14 t pro daha ucuz10k var yalnız arada biri 25.5k biri 36k
s24feden bahsettim mesajımı tekrar okuyun80-85 bin toplam bütce 60 bin kalıyo geriyeSamsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Gri 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Gri 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Yo hatta 14 t pro daha ucuz