Ysuflix
80+ Gold
Fiyatlar tatlı olmuş bence bakın derim
Twinmos RGB ram fiyatı efso

26k ya 4060ti yı indirim diye koyana boykot değilde interaktif birşeyler düşününülebilirSatilmayan ne varsa koymuşlar 26ya 4060Ti koyan siteyi de boykot etmek lazim birde indirimmiş gibi koyuyolar ua
Dostum neden sürekli bu mağazanın başlıklarını açıyorsun? Hayır gerçekten indirim olsa anlayacağım ama indirim de yok. Aklıma sadece örtülü reklam ihtimali geliyor. Başkalarının 4070 super sattığı fiyatlara 4060 ti satılması mı efso indirim? Aklımızla alay etme bence.Fiyatlar tatlı olmuş bence bakın derim
![]()
Sen diyince baktım insta profilini de mağazanın sitesini yazmış banDostum neden sürekli bu mağazanın başlıklarını açıyorsun? Hayır gerçekten indirim olsa anlayacağım ama indirim de yok. Aklıma sadece örtülü reklam ihtimali geliyor. Başkalarının 4070 super sattığı fiyatlara 4060 ti satılması mı efso indirim? Aklımızla alay etme bence.
Reklam falan yaptığım yok hocam. Firmadan çok alışverişim var sevdiğim bi firma yeni de bi firma ve faydam dokunsun istiyorum açıkçasıDostum neden sürekli bu mağazanın başlıklarını açıyorsun? Hayır gerçekten indirim olsa anlayacağım ama indirim de yok. Aklıma sadece örtülü reklam ihtimali geliyor. Başkalarının 4070 super sattığı fiyatlara 4060 ti satılması mı efso indirim? Aklımızla alay etme bence.
Neden sen iyilik elçisi misin kardeşim? Gerilla marketingin ne olduğunu biliyoruz merak etme. Bence buradan banlanmalısın. Bu yaptığın yanıltıcı davranışlar.Reklam falan yaptığım yok hocam böyle anlaşılmasından korkuyordum korktuğum başıma geldi. Firmadan çok alışverişim var sevdiğim bi firma yeni de bi firma ve faydam dokunsun istiyorum açıkçası
internette 1260 lira zaten 10 lira indirim vay beFiyatlar tatlı olmuş bence bakın derim
![]()