✨✨ Creature Bayram Fırsatları Geldi ✨✨

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,755
Fiyatlar tatlı olmuş bence bakın derim

Twinmos RGB ram fiyatı efso

Dostum neden sürekli bu mağazanın başlıklarını açıyorsun? Hayır gerçekten indirim olsa anlayacağım ama indirim de yok. Aklıma sadece örtülü reklam ihtimali geliyor. Başkalarının 4070 super sattığı fiyatlara 4060 ti satılması mı efso indirim? Aklımızla alay etme bence.

Dostum neden sürekli bu mağazanın başlıklarını açıyorsun? Hayır gerçekten indirim olsa anlayacağım ama indirim de yok. Aklıma sadece örtülü reklam ihtimali geliyor. Başkalarının 4070 super sattığı fiyatlara 4060 ti satılması mı efso indirim? Aklımızla alay etme bence.
Sen diyince baktım insta profilini de mağazanın sitesini yazmış ban 😂

Reklam falan yaptığım yok hocam. Firmadan çok alışverişim var sevdiğim bi firma yeni de bi firma ve faydam dokunsun istiyorum açıkçası

Son düzenleme:
Reklam falan yaptığım yok hocam böyle anlaşılmasından korkuyordum korktuğum başıma geldi. Firmadan çok alışverişim var sevdiğim bi firma yeni de bi firma ve faydam dokunsun istiyorum açıkçası
Neden sen iyilik elçisi misin kardeşim? Gerilla marketingin ne olduğunu biliyoruz merak etme. Bence buradan banlanmalısın. Bu yaptığın yanıltıcı davranışlar.

Son düzenleme:
Screenshot_2025-03-28-18-10-52-61_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,887
Üyeler
187,117
Son üye