işlemci soketlerinden anlayabilirsin örnek veriyorumaktif olarak msi in bir ana kartını kullanıyorum. bunun internette testi falan varmı hangi işlemciye uyumlu/uyumlu değil gibi
modeli yazın hocam biz yardımcı olalımaktif olarak msi in bir ana kartını kullanıyorum. bunun internette testi falan varmı hangi işlemciye uyumlu/uyumlu değil gibi
MSI A320M PRO-VH PLUS (MS-7B07).modeli yazın hocam biz yardımcı olalım
Hocam bende msi a320m pro m2 v2 modeli var 5600 ile sorunsuz kullanıyorum sizinkide idare edecektir bios update yapın ondan sonra yeni işlemciyi takın yoksa görüntü alamazsınızMSI A320M PRO-VH PLUS (MS-7B07).
bu anakarta sahibim şuan amd 3 1200 ile kullanıyorum ( 1. nesil işlemci )
ama işlemci olarak amd 5 5600 veya 5600x geçicem uyumlu mu? ? ve 3070 ekran kartını besleyebilir mi?
3070 ekran kartını desteklermi, birde psu kaç watt alayımHocam bende msi a320m pro m2 v2 modeli var 5600 ile sorunsuz kullanıyorum sizinkide idare edecektir bios update yapın ondan sonra yeni işlemciyi takın yoksa görüntü alamazsınız
Ryzen 5 5600 ve 3070 alacsginizi varsayarsak 650W yeter Kaliteli 550W da olur ama3070 ekran kartını desteklermi, birde psu kaç watt alayım
Anladım, teşekkürler şuan ana kartım kalıcak yardım ettiniz♥Ryzen 5 5600 ve 3070 alacsginizi varsayarsak 650W yeter Kaliteli 550W da olur ama
Hocam 3070 i ikinci el alacaksınız sanırım çünkü sıfır yok alınmazda fiyattan yani biraz güç çekiyor minimum alt marka olmayan bir 600w iş görecektir işlemciyide x almayın hem fazla ısınıyor hem performans farkı yok denecek kadar az değmez ara farka fiyatta bios update yaptıktan sonra takmayı unutmayın3070 ekran kartını desteklermi, birde psu kaç watt alayım
tamam teşekkürlerHocam 3070 i ikinci el alacaksınız sanırım çünkü sıfır yok alınmazda fiyattan yani biraz güç çekiyor minimum alt marka olmayan bir 600w iş görecektir işlemciyide x almayın hem fazla ısınıyor hem performans farkı yok denecek kadar az değmez ara farka fiyatta bios update yaptıktan sonra takmayı unutmayın![]()
bu arada abi stok fanmı yoksa kule tipi fanmı önerirsinHocam 3070 i ikinci el alacaksınız sanırım çünkü sıfır yok alınmazda fiyattan yani biraz güç çekiyor minimum alt marka olmayan bir 600w iş görecektir işlemciyide x almayın hem fazla ısınıyor hem performans farkı yok denecek kadar az değmez ara farka fiyatta bios update yaptıktan sonra takmayı unutmayın![]()
stok fan yaz dönemi için falan yetersiz kalır hocam çok ısınır yani 80 dereceleri rahat geçer ben kule fan kullanıyorum memnunum 65 70 i geçmiyor kullandığım model x123 duo ama biraz daha üste koyarsan thermalright ın modelleri var onları tercih etmelisinbu arada abi stok fanmı yoksa kule tipi fanmı önerirsin
peki reis ssd önerin varmı ? ( şuanda hdd var, 1 tanede ssd alıcam. anakarta uyumululuğu falan oluyomu bunların ) Not: hdd 1 TB 150mb okuma hızı fln. biraz fazla olsun istiyom 550 flnstok fan yaz dönemi için falan yetersiz kalır hocam çok ısınır yani 80 dereceleri rahat geçer ben kule fan kullanıyorum memnunum 65 70 i geçmiyor kullandığım model x123 duo ama biraz daha üste koyarsan thermalright ın modelleri var onları tercih etmelisin