Neler Yeni

Keylogger tespiti - Windows orjinallik sorgulama nasıl yapabilirim?

chestuie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat sandık
Merhaba hocam, bilgisayarı tamirciden yeni aldım. Bilgisayar yeniydi, orjinal windowsu vardı fakat format atılmış. Orjinal olduğunu sadece office'in crackli olduğunu söyledi. Windowsun orjinalliğini ve herhangi bir gözetleme yazılımının olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Fatih KOM

bu konu üzerinde bahsettiğin şey tartışılmış. İngilizce bilmiyorsanız Türkçeye çevirin okuyun. Alıntı yaparak burada paylaşmak istemedim.

Bunun dışında zararlı bir yazılım olup olmadığını ancak antivirüs kurarak tespit edebilirsin.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
G
Merhaba, yerinizde olsam temiz bir kurulum yapardım. Araştırma yapmak için harcadığınız vakitten çok daha kısa bir sürede kurulumu yapmış olursunuz..

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Merhaba hocam, bilgisayarı tamirciden yeni aldım. Bilgisayar yeniydi, orjinal windowsu vardı fakat format atılmış. Orjinal olduğunu sadece office'in crackli olduğunu söyledi. Windowsun orjinalliğini ve herhangi bir gözetleme yazılımının olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Speecy miydi ne, onu indir. O özet sunar.
Cracklı ofis verini hatta tüm işlemleri log yapıp paketleyebilir dışarıya. Risk almayın. Size sormadan işlem yapan kişinin yaptığı sisteme pek güvenmeyin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Koçyiğit
Kardeşim merhaba. Tavsiyem format atmayı bilmiyorsanız Youtube'da anlatımlar mevcut. Onları takip ederek kendiniz sıfırdan kurulum yapın. Tarama yapmayla bence uğraşma. Tamircilere bilgisayar temizletiyorsanız ramlerinizi ve ssd'nizi söküp öyle verin.

chestuie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat sandık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim, dxdiag ile kontrol ettiğim sistem parçaları anlık olarak olanı söyler değil mi? Parça değişimi olduysa bile farklı bir isim görebilir miyim? Parçalarım çalınmış mı onu da kontrol etmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,261
Üyeler
171,324
Son üye
wonssf
Top Bottom