🔥 Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz Stok Yenilendi 🔥

Defaultta %20 outer deadzone vardı.
Keylinker uygulaması ile ayarlanıyor. Android uygulaması var, bilgisayar uygulamsı yok.

Aslında incelemelerdeki sonuçlar baya iyi:

Benim Sonuçlar ise böyle, sağ tarafta sorun var, kalibrasyon özelliği uygulamada çalışmıyor. Aslında firmware güncellenene kadar her iki taraf da 2% circle hatasına, %0.4 de simetri hatasına sahipti.
1743253020846.png

Ayrıca Firmware güncellemesini yapmayın
Firmware güncellemesinden sonra sağ stickde kayıp yaşadım!

Eski firmware sürümüne dönme yöntemi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Defaultta %20 outer deadzone vardı.
Keylinker uygulaması ile ayarlanıyor. Android uygulaması var, bilgisayar uygulamsı yok.

Aslında incelemelerdeki sonuçlar baya iyi:

Benim Sonuçlar ise böyle, sağ tarafta sorun var, kalibrasyon özelliği uygulamada çalışmıyor. Aslında firmware güncellenene kadar her iki taraf da 2% circle hatasına, %0.4 de simetri hatasına sahipti.
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Firmware güncellemesini yapmayın
Firmware güncellemesinden sonra sağ stickde kayıp yaşadım!

Eski firmware sürümüne dönme yöntemi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Hocam kalibrasyon ayarı yapmayı deneyin kullanım kılavuzunu incele

Kalibrasyon özelliği yok cihazda. Keylinker uygulamasında kalibrasyona basınca hiç bir şey olmuyor.
Bende easymx x05 var onda da ayarları kurcalarken ölü bölge olmuştu.Ondan sonra kullanım kılavuzunun içindeki tüm her şeyi denedim düzeldi sizde her şeyi deneyin bence

Ben şarjını bitiremedim gamepadin 11 saat hades 3-4 saat falanda fifa oynadım geldiğinden beri hala gidiyor gayet memnunum
1743523007423.png

xbox kolu sipariş etmiştim iptal edip bunu almak mantıklı mı 1300 tl'ye denk gelicek. Bi de 1 nisandan sonra temudan alışveriş yapılamıcak gibi haberler çıkmıştı bilgisi olan var mı

Alın gitsin temudan ürün siparişi veriliyosa geçirir büyük firma Amazon aliexpress temuda sıkıntı olmaz

Benim gamepad de bugün geldi, akşam eve gidince test edicem. Hem Xbox 9.nesil hem de Dualsense var bakalım bu ikisinden iyi mi merak ediyorum.

şuan 1 tane daha alsam geçermi gümrükten , geçmezsede paramı geri verirler mi acaba

Açıkçası 1300 lira için gayet güzel gamepad kesinlikle alınır ama elinizde benim gibi Xbox 9.nesil varsa hiç heyecan aramayın çünkü hem ergonomi hem de malzeme kalitesi olarak bariz şekilde Xbox kolu çok çok daha iyi.

Tasarım olarak Xbox ın geleneksel tasarımını almışlar ama RB-RT/LB-LT tuşları Dualsense in birebir kopyası olmuş. Ortadaki menü tuşları da konumlandırma olarak çok kötü, şekil şükül yapıcaz diye yanlamasına incecik tuşlar koymuşlar hiç işlevsel değil özellikle soldaki tuş resmen analoğun dibinde, basmak için özel çaba sarf etmeniz gerek çünkü sol analog biraz engel oluyor.

Velhasıl "fiyatını baz alarak" kesinlikle güzel ama yukarıda da belirttiğim gibi elinizde Dualsense yada Xbox kontrolcü varsa almanıza gerek yok.

1000012513.jpg

Geri