kalppatatesi
80+
iyi ileride çocukların baba nasıl milli oldun diye sorarlarsa 2 saatlik hikaye çıktı pozitif yanından bak
Hocam yanlış yazdım kondom 200 TLsen hpv olmaktan mı korkuyorsun?
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar (CYBH), korunmasız cinsel temas yoluyla bakteri, virüs veya parazitlerin vücuda girmesiyle oluşan enfeksiyonlardır 12.
Bazı yaygın CYBH'lar şunlardır:
CYBH'lardan korunmak için prezervatif kullanımı, tek eşlilik ve düzenli testler önemlidir 14.
- HIV/AIDS: Bağışıklık sistemine saldıran bir virüs 14.
- Klamidya: Chlamydia trachomatis bakterisinin neden olduğu bir hastalık 14.
- Gonore (Bel Soğukluğu): Neisseria gonorrhoeae bakterisinin neden olduğu bir enfeksiyon 14.
- Genital Herpes: Herpes simpleks virüsü (HSV) nedeniyle oluşan, genital bölgede ağrılı yaralar ve kabarcıklarla kendini gösteren bir hastalık 14.
- HPV (İnsan Papilloma Virüsü): Genital siğillere ve bazı durumlarda rahim ağzı, anüs veya ağız kanserine neden olabilen bir virüs 14.
- Frengi (Sifiliz): Treponema pallidum bakterisinin neden olduğu, erken tedavi edilmezse sinir sistemi ve diğer organları etkileyerek ölümcül sonuçlara yol açabilen bir hastalık 14.
- Trikomonas: Bir parazitin neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon 14.
200tl eşşek sevemezsin direk konu trol değilse bile her deliğe girmemen gerektiğini ögrendin.
90.gün git hiv duo ultra+p24 antijen testi ol özel bir lab makine ismi Biomerieux olması önemli
hiv 2 için sadece yurt dışında test var 6 ay sonra belli oluyor bazı vakalarda %25 olma ihtimalin var
200tl kondom mu varHocam yanlış yazdım kondom 200 TL
ok classic 10 lu 220 akçe hocam eczaneden200tl kondom mu var
ben garantiye alıp 400tl vermiştim premium durex
ama gidip de cahilliğime jelli yerini ben takmıştım karşı tarafın biraz canı yandı
4 gün boyunca o jel geçmedi kaç kere yıkadım neyse üste yazdım
Üroloji doktoruna gidin.Evet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim. kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.
Ölcem miii200tl kondom mu var
ben garantiye alıp 400tl vermiştim premium durex
ama gidip de cahilliğime jelli yerini ben takmıştım karşı tarafın biraz canı yandı
4 gün boyunca o jel geçmedi kaç kere yıkadım neyse üste yazdım
Siğil fark edersek dermatalojiye gidicemÜroloji doktoruna gidin.
Esc?
Esc miydi ilişkiye girdiğiniz kişi?Ölcem miii
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siğil fark edersek dermatalojiye gidicem
Gerisi bağışıklık sistemi Allah kerim. Bundan sonra bitirdim ztn abi hiv/aids olsam ne olucak ömür boyu ilaç kullandırıyor .
neyse git paran varsa 10kok classic 10 lu 220 akçe hocam eczaneden
Evet öyleydi):Esc miydi ilişkiye girdiğiniz kişi?
Ne kadar bayıldın bide 17 yaş kabul ediyorlar mı a**Evet öyleydi):
Sağolun hocam.neyse git paran varsa 10k
enfeksiyon hastaliklarına randevu al durumu anlat hiv ilaci var 1 ay kullanıyorsun hasta olmanı %89 önlüyor
ilaç ismi Bictegravir
hatta bu siteye üye ol konu aç yardımcı olurlar
2000 1 seans kimlik sormuyor ztnNe kadar bayıldın bide 17 yaş kabul ediyorlar mı a**
Hocam kadin guzelmiydi birde zevk aldiniz mi degdi mi hastalik kapmaya bende gidecegimSağolun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 1 seans kimlik sormuyor ztntipin büyükse alır.