Neler Yeni

Temu siparişim gümrükten geçer mi

Eehn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
efendiler acil yardımınıza ihtiyacım var mousem bozuldu ve yeni mouse almak istedim arkadaş temuda aj159p var onu al dedi onun fiyatı temuda 1035 tl falan olması lazım ama sipariş kısmında gümrük fiyatıyla beraber toplam 1650 gibi bir fiyat çıkıyor başka bir forumda şöyle bir şey okumuştum eğer sipariş ettiğiniz ürünün kendi fiyatı 1100 tlyi geçmiyorsa gümrükten geçer sorun olmaz tarzı bir şey okumuştum boş yere havaya 1600 tl atmak istemiyorum ve net bilgi lazım şimdiden teşşekür ederim

Ekler

• aeaeaeaeaeae.PNG
    aeaeaeaeaeae.PNG
    6.6 KB · Hit: 25

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Muhammed efe
efendiler acil yardımınıza ihtiyacım var mousem bozuldu ve yeni mouse almak istedim arkadaş temuda aj159p var onu al dedi onun fiyatı temuda 1035 tl falan olması lazım ama sipariş kısmında gümrük fiyatıyla beraber toplam 1650 gibi bir fiyat çıkıyor başka bir forumda şöyle bir şey okumuştum eğer sipariş ettiğiniz ürünün kendi fiyatı 1100 tlyi geçmiyorsa gümrükten geçer sorun olmaz tarzı bir şey okumuştum boş yere havaya 1600 tl atmak istemiyorum ve net bilgi lazım şimdiden teşşekür ederim
Valla kanka kanun yeni olduğu için her şey net olarak anca 1-2 haftaya belli olur. Çünkü herkeste farklılık gösterebilecek durumlar var şu an. Ayrıca o paraya kesinlikle o mouseu alma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Eehn

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Emir
Vergisiz ve indirimsiz fiyatı 28euroyu geçmemesi gerek diye biliyorum.Ek olarak temu geçmeyen ürünleri zaten hali hazırda sipariş vermene izin verdirmiyor.Konudan biraz bağımsız fakat bu ajazz159p yi 600 700tl ye vergi dahil alabiliyorsunuz.İnstada karsınızıa reklam olarak sadece 35tl ye çıkabiliyor

Eehn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergisiz ve indirimsiz fiyatı 28euroyu geçmemesi gerek diye biliyorum.Ek olarak temu geçmeyen ürünleri zaten hali hazırda sipariş vermene izin verdirmiyor.Konudan biraz bağımsız fakat bu ajazz159p yi 600 700tl ye vergi dahil alabiliyorsunuz.İnstada karsınızıa reklam olarak sadece 35tl ye çıkabiliyor
evet bunu arkadaşımda söylemişti 33 tl oluyormuş vergisiz indirimli fiyatı yeni hesap açtım karşıma reklamda çıktı ama fiyatı gene 1050 tl olarak gözüküyordu hesap üzerinden hiç alım yapılmadı neden öyle olduğunu anlayamadım

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Aldin mi hocM

Top Bottom