4000 TL Klavye Önerisi

ef7rw

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4000
Kablosuz ve siyah renk olmasını istiyorum mümkünse %100 ve %60 olmasın önerilerinizi bekliyorum.

Stellseries apex pro mini wireless su an onu kullaniyor ondan yaziyorum gayet guzel tavsiye ederim

önceliğin oyunsa eğer manyetik switchli bi seçenek değerlendirmeni tavsiye ederim özellikle fps oyunlarında aradaki farkı hissedebilirsin. Örneğin m1 v3 he ya da biraz daha artırabilirim dersen iqunix ez63 olabilir.

Hocam kablosuz demiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceliğin oyunsa eğer manyetik switchli bi seçenek değerlendirmeni tavsiye ederim özellikle fps oyunlarında aradaki farkı hissedebilirsin. Örneğin m1 v3 he ya da biraz daha artırabilirim dersen iqunix ez63 olabilir.
Hocam o kadar çıkabileceğimi sanmıyorum 4000 TL ye bile zar zor çıkabilirim

kablosuz kaliteli manyetik switch seçeneği baya sınırlı , fun 60 ultralar var ama onlar da %60
Akko Monsgeek Mg75w nasıldır hocam veya Akko 5075b plus

Pardon çıkbilirseniz bu var %100 kaliteli bir şey yok çok
Hocam wraith w75 de aklımı çeliyor ama kablolu olması pek hoşuma gitmiyor kulaklığım ve mouse'um wireless olmasından dolayı w75 alsam pişman olur muyum

Hocam wraith w75 de aklımı çeliyor ama kablolu olması pek hoşuma gitmiyor kulaklığım ve mouse'um wireless olmasından dolayı w75 alsam pişman olur muyum
yazdığın klavyeler mekanik klavye olduğu için sana herhangi bir ofis klavyesinden farklı bi avantaj sağlamaz oyunlarda , eğer bi avantaj istiyosan manyetik switchli alman lazım. Ha dersen ki o kadar da önemli değil benim için kazanacağım avantaj 5075b güzel bi klavye değerlendirebilirsin , mchose modellerine de bakabilirsin

yazdığın klavyeler mekanik klavye olduğu için sana herhangi bir ofis klavyesinden farklı bi avantaj sağlamaz oyunlarda , eğer bi avantaj istiyosan manyetik switchli alman lazım. Ha dersen ki o kadar da önemli değil benim için kazanacağım avantaj 5075b güzel bi klavye değerlendirebilirsin , mchose modellerine de bakabilirsin
Hocam öyle diyorsanız benim için en iyi seçenek fun 60 pro veya ultra bakmak sağolun bilgi için mad 68 he çok eleştiriliyor zaten sağolun ilgilendiğiniz için.

klavyede kablolu kablosuz çok farketmiyo konfor açısından genel olarak sabit kalıyo zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,662
Üyeler
186,223
Son üye
bar123
Geri