- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru diyorsunuz fun 60 veya wraith w75 bakacağım.klavyede kablolu kablosuz çok farketmiyo konfor açısından genel olarak sabit kalıyo zaten
Doğru diyorsunuz fun 60 veya wraith w75 bakacağım.klavyede kablolu kablosuz çok farketmiyo konfor açısından genel olarak sabit kalıyo zaten
mad 68 almak bence çok saçma bi hareket çok daha iyi markaların aynı bütçede seçenekleri varken gidip de bunu almak bana mantıklı gelmiyoHocam öyle diyorsanız benim için en iyi seçenek fun 60 pro veya ultra bakmak sağolun bilgi için mad 68 he çok eleştiriliyor zaten sağolun ilgilendiğiniz için.
Hocam çok kafa ütüledim özür dilerim ama üç tane seçeneğim var wraith w75 fun 60 ultra ve apex pro mini wireless siz hangisini alırdınız?mad 68 almak bence çok saçma bi hareket çok daha iyi markaların aynı bütçede seçenekleri varken gidip de bunu almak bana mantıklı gelmiyo
Sağolun hocam stoğa girdiği zaman alacağım o zaman iyi geceler.estağfirullah , ben olsam fun 60 ultrayı tercih ederdim. Fun 60 max almıştım almanyadan 4 aydır kullanıyorum ultra ile arasındaki fark kasa malzemesi zaten , oldukça memnunum. W75 i kullandığımda sorun vardı o dönem sonradan çözdüler mi bilmiyorum ama wraithe bel bağlamaktansa fun 60 alıp geçerdim yerinde olsam.
Fun60 pro nereden alabilirim hocamoyun içinse fun 60 ultra tmr gündelik kullanım ve yazım hissiyatı içinse furycube f75 ultra öneririm onun dışında fun60 ultra sesi gerçekten berbat hiç sevmiyorum mekanik switch taksam bile düzelmiyor onun dışında güzel tmr şu an en yeni teknoloji
Hocam bende bilmiyorum tam olarak ama gaming gen de var ama şuan stokta yokFun60 pro nereden alabilirim hocam
Hocam 3 bin TL'ye kadar başka öneriniz varmidirHocam bende bilmiyorum tam olarak ama gaming gen de var ama şuan stokta yok
Hocam ajazz ak820 bakabilirsiniz veya 2.el kapalı kutu aula f75 manyetik switch istiyorsanız fun 60 prodan başka iyi var mı bilmiyorum daha bilgisi olanlar cevap verse daha iyi olur sizin için.Hocam 3 bin TL'ye kadar başka öneriniz varmidir
Sağolun hocam peki 4.5 bin TL'ye kadar mouse önerin varmidirHocam ajazz ak820 bakabilirsiniz veya 2.el kapalı kutu aula f75 manyetik switch istiyorsanız fun 60 prodan başka iyi var mı bilmiyorum daha bilgisi olanlar cevap verse daha iyi olur sizin için.
bütçe arttırıp beast x veya Logitech g pro superlight 2 bakabilirsin veya atk blazing sky F1 ve ninjutso sora V2 bakabilirsinSağolun hocam peki 4.5 bin TL'ye kadar mouse önerin varmidir