LothbLoki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 436
Ne yaptın aldın mı?Yarın fiyatlar açıklandığında alayım en iyisi hocam. Yarın tekrar hortlatır mısın konuyu? Kesin alıp almamakla ilgili.
Ne yaptın aldın mı?Yarın fiyatlar açıklandığında alayım en iyisi hocam. Yarın tekrar hortlatır mısın konuyu? Kesin alıp almamakla ilgili.
Yok hocam daha bakamadım. Alınır mı şuan? 2 gündür pc bakamadım düzgün.Ne yaptın aldın mı?
Hocam 3 dolar gözüküyor şuan fever kasa alalım mı?Ne yaptın aldın mı?
Ben 5-6 defa aldım max 1 defa 10 dolarlık çıktı gerisi hep 1-2 dolarlık. Kasa da açtım hiçbir şey çıkmadı. Full zarar. Birden gaza gelip videolardaki gibi kasa açma. Git paranla paşa paşa istediğin skini al pişman olma. Dediğimi yap, yaptığımı yapmaArkadaşlar daha önce hiç operasyon bileti almadım ve kasa açmadım. Gerek pahalı olduğundan ve şans işi olduğundan. Steam üzerinde haftalık kasalardan 36 dolar falan biriktirdim. Bu Armory Pass alıp sizce kasa açmalı mıyım? Şans işi ama denemek istiyorum.
Bu Armory Pass alsam ve kaç kasa alıyorum? Kasalar için anahtarı da ayrı mı almak gerekiyor? Yani ortalama ne kadar tutar ve minimum ne kadar harcayabilirim yardımcı olur musunuz? Şuan sadece 36 dolarım var.
Hemen satılabilir mi peki? Yoksa 1 hafta takas banı mı varsa ve o zamana kadar baya düşebilir.Tek biletle kaç kasa alınabiliyordu, eğer 20 kasa alınabiliyorsa ya da hadi en az 10 kasa olsun tanesi 3 dolarsa her türlü karlı tek bir bilet için.
Yok ben biletlerle kasa alıp satmayı düşünüyorum. Kasa açmam şu saatten sonraBen 5-6 defa aldım max 1 defa 10 dolarlık çıktı gerisi hep 1-2 dolarlık. Kasa da açtım hiçbir şey çıkmadı. Full zarar. Birden gaza gelip videolardaki gibi kasa açma. Git paranla paşa paşa istediğin skini al pişman olma. Dediğimi yap, yaptığımı yapma
Daha önce hiç almadım nasıl işliyor bilmiyorum ya, ama güzel fırsat 3 dolarsa kasa başı.Hemen satılabilir mi peki? Yoksa 1 hafta takas banı mı varsa ve o zamana kadar baya düşebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok ben biletlerle kasa alıp satmayı düşünüyorum. Kasa açmam şu saatten sonra
Alayım o zaman zarar edersek ederiz ne yapalım. 2 bilet alacağım. iki biletten artık 1 dolar kar etsem de olur. En kötü denemiş oluruz.Daha önce hiç almadım nasıl işliyor bilmiyorum ya, ama güzel fırsat 3 dolarsa kasa başı.
Geç kaldın artık. Millet önceden yıldızları biriktirdi çıktığı gibi binlerce kasayı topladı. Bence ucuza gideceklerHemen satılabilir mi peki? Yoksa 1 hafta takas banı mı varsa ve o zamana kadar baya düşebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok ben biletlerle kasa alıp satmayı düşünüyorum. Kasa açmam şu saatten sonra