The Armory Pass alınmalı mı? (CS2 kasa açmak)

Tek biletle kaç kasa alınabiliyordu, eğer 20 kasa alınabiliyorsa ya da hadi en az 10 kasa olsun tanesi 3 dolarsa her türlü karlı tek bir bilet için.

Arkadaşlar daha önce hiç operasyon bileti almadım ve kasa açmadım. Gerek pahalı olduğundan ve şans işi olduğundan. Steam üzerinde haftalık kasalardan 36 dolar falan biriktirdim. Bu Armory Pass alıp sizce kasa açmalı mıyım? Şans işi ama denemek istiyorum.
Bu Armory Pass alsam ve kaç kasa alıyorum? Kasalar için anahtarı da ayrı mı almak gerekiyor? Yani ortalama ne kadar tutar ve minimum ne kadar harcayabilirim yardımcı olur musunuz? Şuan sadece 36 dolarım var.
Ben 5-6 defa aldım max 1 defa 10 dolarlık çıktı gerisi hep 1-2 dolarlık. Kasa da açtım hiçbir şey çıkmadı. Full zarar. Birden gaza gelip videolardaki gibi kasa açma. Git paranla paşa paşa istediğin skini al pişman olma. Dediğimi yap, yaptığımı yapma

Tek biletle kaç kasa alınabiliyordu, eğer 20 kasa alınabiliyorsa ya da hadi en az 10 kasa olsun tanesi 3 dolarsa her türlü karlı tek bir bilet için.
Hemen satılabilir mi peki? Yoksa 1 hafta takas banı mı varsa ve o zamana kadar baya düşebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 5-6 defa aldım max 1 defa 10 dolarlık çıktı gerisi hep 1-2 dolarlık. Kasa da açtım hiçbir şey çıkmadı. Full zarar. Birden gaza gelip videolardaki gibi kasa açma. Git paranla paşa paşa istediğin skini al pişman olma. Dediğimi yap, yaptığımı yapma
Yok ben biletlerle kasa alıp satmayı düşünüyorum. Kasa açmam şu saatten sonra

Hemen satılabilir mi peki? Yoksa 1 hafta takas banı mı varsa ve o zamana kadar baya düşebilir.

Daha önce hiç almadım nasıl işliyor bilmiyorum ya, ama güzel fırsat 3 dolarsa kasa başı.

Daha önce hiç almadım nasıl işliyor bilmiyorum ya, ama güzel fırsat 3 dolarsa kasa başı.
Alayım o zaman zarar edersek ederiz ne yapalım. 2 bilet alacağım. iki biletten artık 1 dolar kar etsem de olur. En kötü denemiş oluruz.

Geç kaldın artık. Millet önceden yıldızları biriktirdi çıktığı gibi binlerce kasayı topladı. Bence ucuza gidecekler

Geri