Yağ oranı fazla kalıyor şuan 84 kiloyum boyum 184 cm yağ oranım 21 ve seninkine oranla daha dolgun göğüslere sahibim bulktan önce 65 kilo seviyesindeyken 14 yağ oranıyla dolgunluk olarak seninki gibi göğüslerim vardı ama lifler belliydi.Önerim düzenli kardiyo ile yağ oranını düşürmen olur tahminen 10-12kg kadar yağ yakman baya iyi olur ama buda uzun bir süreç gerektirecektir.Yağ yakmanın yanı sıra kas gelişimide önemli hala göğüs kısmında yetersiz kas olduğunu düşünüyorum bir tık daha yoğun bir göğüs programı ile çalışabilirsin.Eğer akllında bir göğüs programı yoksa arnold göğüs programı deneyebilirsin baya yoğun ve etkili bir programdır.Onun dışında ön omuz biraz daha çalışmanı tavsiye ederim.Arkadaşlar bir süredir göğsum böyle kaldı. Ağırlık arttı fakat gelişim gözle göremiyorum göğüste. Kilom 86. Yağ oranım tahmini %23. Definasyon mu şart biraz?
Benchpress ve Dips abanArkadaşlar bir süredir göğsum böyle kaldı. Ağırlık arttı fakat gelişim gözle göremiyorum göğüste. Kilom 86. Yağ oranım tahmini %23. Definasyon mu şart biraz?
EO yağ oranı ne kanka 15 e falan düş en azından
2 Press ve bir flydan oluşuyor göğüs programım. Genelde setlerim tukenis odaklı ama artık kilo alimim durdu ondan mı muhtemel olarak kütle koyamıyorum daha fazla.Yağ oranı fazla kalıyor şuan 84 kiloyum boyum 184 cm yağ oranım 21 ve seninkine oranla daha dolgun göğüslere sahibim bulktan önce 65 kilo seviyesindeyken 14 yağ oranıyla dolgunluk olarak seninki gibi göğüslerim vardı ama lifler belliydi.Önerim düzenli kardiyo ile yağ oranını düşürmen olur tahminen 10-12kg kadar yağ yakman baya iyi olur ama buda uzun bir süreç gerektirecektir.Yağ yakmanın yanı sıra kas gelişimide önemli hala göğüs kısmında yetersiz kas olduğunu düşünüyorum bir tık daha yoğun bir göğüs programı ile çalışabilirsin.Eğer akllında bir göğüs programı yoksa arnold göğüs programı deneyebilirsin baya yoğun ve etkili bir programdır.Onun dışında ön omuz biraz daha çalışmanı tavsiye ederim.
ne kadardır spor yapıyorsun bide vücüdünun genel görünüşünü eüzel göstermek istiyorsan omuz çalış göğüsde çalışabilirsin ama omuz vücudunu daha büyük gösterir ve sürekli press çalışması yapma esnetmede çalış press çalışman kuvvetini arttırır onu daha güzel göstermek için esnetme çalışman gerekiyorArkadaşlar bir süredir göğsum böyle kaldı. Ağırlık arttı fakat gelişim gözle göremiyorum göğüste. Kilom 86. Yağ oranım tahmini %23. Definasyon mu şart biraz?
1 seneyi doldurdum hocam. 55 kilo başladım .ne kadardır spor yapıyorsun bide vücüdünun genel görünüşünü eüzel göstermek istiyorsan omuz çalış göğüsde çalışabilirsin ama omuz vücudunu daha büyük gösterir ve sürekli press çalışması yapma esnetmede çalış press çalışman kuvvetini arttırır onu daha güzel göstermek için esnetme çalışman gerekiyor
3 hareket düzgün yapınca gayet yeterli oluyor ve tükenişe kadar gidiyorsan sadece 2-3 ay içerisinde bile farkını görmen lazım ama burada başka etmenlerde olabilir mesela burada yetersiz protein alımı veya ihtiyacının altında kalori almak gibi etmenlerde bunu etkiler. Eğer aktif olarak programın iyiyse beslenme programın hakkında biraz daha bilgi ve tam vücut ölçülerin hakkındada bilgi verebilirsen ona göre yorumlama yapıp öneride bulunabiliriz.E
2 Press ve bir flydan oluşuyor göğüs programım. Genelde setlerim tukenis odaklı ama artık kilo alimim durdu ondan mı muhtemel olarak kütle koyamıyorum daha fazla.
Göğüs programım direkt şu kanka:3 hareket düzgün yapınca gayet yeterli oluyor ve tükenişe kadar gidiyorsan sadece 2-3 ay içerisinde bile farkını görmen lazım ama burada başka etmenlerde olabilir mesela burada yetersiz protein alımı veya ihtiyacının altında kalori almak gibi etmenlerde bunu etkiler. Eğer aktif olarak programın iyiyse beslenme programın hakkında biraz daha bilgi ve tam vücut ölçülerin hakkındada bilgi verebilirsen ona göre yorumlama yapıp öneride bulunabiliriz.
Sadece bu bilgiler yetmez dediğim şekilde biraz daha diğer bahsettiğim konular hakkında bilgi verebilirsen ona göre konuşmak isterim.Göğüs programım direkt şu kanka:
Chest Press / incline bench Press / peckdeck fly machine. Genelde ortalama 4 set yapıyorum hepsinde ve çoğu setim tukenis odaklı. Bir süredir göğüs gelisimim kaldı ben de bunu yağ oranımdan diye düşünüyorum. 23 24 orası bir yağ oranim var.
Beslenme programım düzensiz. Çok bir düzenim yok. Bel vs olculerimi bilmiyorum. Kol en son 42 ydi. Ama beslenme programım yok sadece proteini 100 Gr üstünde tutmaya çalışıyorumSadece bu bilgiler yetmez dediğim şekilde biraz daha diğer bahsettiğim konular hakkında bilgi verebilirsen ona göre konuşmak isterim.