2025 yks ögrencileri yardım edebilirmi

toprak türleri gene tytde karşımıza çıkan bir konu ama spesifik olarak soru gelebilecek bir yer değil, iklimde zaten yeteri kadar değiniliyor buna.
Bende zaten direk soru gelmesi açısından bakıyorum. Şimdiye kadar soru bankaları dışında denemelerin neredeyse hiç birinde topaklardan soru gördüğümü hatırlayamıyorum.

bende çalışmaya çalışıyorum bakalım neler olucak hayırlısı olsun tyt ayt tyt de 50 ye sabitledim neti aytdede 45 e sabitledim en yüksek 48.75 di 2 sinide 60 yapsam cok güzel olcak

yok kardeşim eğer şimdi çalımşaya başladıysan yetişmeyecek haberin olsun
bakacağız ayt mat ve fen yapmıyorum zaten tarih ve coğrafyayı yetiştireceğim okadar edebiyatta zaten yapabilceğimi düşünüyorum yetiyor tarih cografyayı fule yakın yapmak.

takmasana şu herifi yetiştirirsin
herkesin yorumu değerli tabii ki ama zaten manipüle olmuyorum hani başaramaz dedi yapmıyım ozaman haklı v.s demedim aslında böyle başarıp cidden dershaneye gitmeden cok sıkmadan gece gündüz kendimi harap etmeden birşeyleri elde edebilceğimi öğrenmek istiyorum belkide zaten girceğim bölüm çok zahmet istemiyordur hani sözel 30k sonuçta girmem gereken sıralama bakalım hayırlısıyla teşekkürler yorumun için umarım başarırım 22 temmuzda başardım diye yanıtımı koyarım buraya :)

durum nasıl hocam beynim okadar agrıyorki tarih dinlemekten :D
Ben Ramazan hocanın ayt tarih kampında 18.gündeyim hocam. Arada yoruyor tabii ama genel olarak eğlenceli geçiyor. Tarihe ekstra bir ilgim olduğu için zaman çok daha çabuk geçiyor. Siz şu an en sıkıcı konulardasınız muhtemelen. İlk çağ uygarlıkları tarihin en mide bulandırıcı konusu.

Ben Ramazan hocanın ayt tarih kampında 18.gündeyim hocam. Arada yoruyor tabii ama genel olarak eğlenceli geçiyor. Tarihe ekstra bir ilgim olduğu için zaman çok daha çabuk geçiyor. Siz şu an en sıkıcı konulardasınız muhtemelen. İlk çağ uygarlıkları tarihin en mide bulandırıcı konusu.
hocam ben normalde ilerledim değişim çağında avrupa ve osmanlıya kadar geldim ama önceki konularda hatırlamadığım şeyler vardı şimdi yeniden başladım islam medeniyetinin doğuşundayım okadar sıkılıyorum ki ilerki konular daha çok sarar mı biraz motive etsen hocam valla bunaldım :D

hocam ben normalde ilerledim değişim çağında avrupa ve osmanlıya kadar geldim ama önceki konularda hatırlamadığım şeyler vardı şimdi yeniden başladım islam medeniyetinin doğuşundayım okadar sıkılıyorum ki ilerki konular daha çok sarar mı biraz motive etsen hocam valla bunaldım :D
Yani her ünitenin kültür ve medeniyet kısmı genelde sıkıcı oluyor. Onun dışında İslam öncesi ve İslam'a ilk giriş üniteleri de sıkıcı yalan yok. Osmanlı kültür medeniyeti atlattıktan sonra bana göre işler eğlenceli olmaya başlıyor. Özellikle Dünya Gücü Osmanlı'dan sonra geri kalan tüm üniteler akıp gidiyor hocam. Çağdaş Türk ve Dünya Tarihinin de tadı daha bi başka. Tabii benim bunları bu şekilde anlatmam size de böyle hissettireceği anlamına gelmez. Herkesin ilgi alanı farklı sonuçta. Belki siz bu dersi sevemezsiniz bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,484
Üyeler
186,204
Son üye
Algos918
Geri