Komageneye Gittiğimde Bana Sunulan Şartlar

MufasaBoss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
644
Komagenenin Önünden Geçerken Çırak Aranıyor Yazısını Gördüm Girdim İçeri Abi Saatlik Kaç Tl Günde Kaç Saat Diye Sordum
Kardeşim 18.00 Ve 2:00 Arası Saatlik 60 Tl Günde 8 Saat 480 Tl İlk Başvuran Sensin Dedi
Asgari Ücretli Bile 115 Tl Alıyor Bi Paket Sigara 70 Tl Sigorta Zaten Yapmıyorsun Senden Bekliyende Yok Harbi Vicdansızlık
11.04.2025 De Bu Fiyatları Söyledi

Son düzenleme:
SİLKMEYE ESSEK ARIYOMUS BEN SANA SAATLIK 100 VERIYIM SEN CALIS DESEYDIN

SİLKMEYE ESSEK ARIYOMUS BEN SANA SAATLIK 100 VERIYIM SEN CALIS DESEYDIN
Numaramı Verdim Arayınca Engelliycem Bir Daha O Şubeden Alışveriş Yapmıycam Öbür Şubeye Yürüycem Aslında İlk Gün İşe Gidip Öbür Günler Gitmeyip Engellesem Onları Çırak Boşluğu Olur

Reis ben iki günlük sabah 9 dan 6 ya kadar 600₺'ye çalışıyordum çıkalı daha bir kaç ay anca oldu ben şahsen yapardım çırak olarak yazın falan ama gerçi kağıt üstünde çalışan olmayan çırak olarak sigorta bekliyorsan orada hata sende

Komagenenin Önünden Geçerken Çırak Aranıyor Yazısını Gördüm Girdim İçeri Abi Saatlik Kaç Tl Günde Kaç Saat Diye Sordum
Kardeşim 18.00 Ve 2:00 Arası Saatlik 60 Tl Günde 8 Saat 480 Tl İlk Başvuran Sensin Dedi
Asgari Ücretli Bile 115 Tl Alıyor Bi Paket Sigara 70 Tl Sigorta Zaten Yapmıyorsun Senden Bekliyende Yok Harbi Vicdansızlık
8 saat 100tl bile olsa ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

480tl yola 20 versen 200 yemeğe versen sigaraya 70 versen 290 gitti bile 370tl kalır şaka gibi

Reis ben iki günlük sabah 9 dan 6 ya kadar 600₺'ye çalışıyordum çıkalı daha bir kaç ay anca oldu ben şahsen yapardım çırak olarak yazın falan ama gerçi kağıt üstünde çalışan olmayan çırak olarak sigorta bekliyorsan orada hata sende
Sigorta Beklemiyorum Okuduğunu Mu Anlamıyorsun

8 saat 100tl bile olsa ucuz

480tl yola 20 versen 200 yemeğe versen sigaraya 70 versen 290 gitti bile 370tl kalır şaka gibi
Tokatçı Bunlar Ben Saatlik 60 Tl Ye 1 Saat Ayakta Bile Durmam

Ondan sonra çırak yetişmiyor diye yaygara koparırlar. Boşta kalsanız bile esnaf yanında çalışmayı düşünmeyin sakın.

Normal la abartmayın işi bilmeyen adama ne kadar verecekler

Geri