pulse ya da nitro kullanırsan wattman riski de bi nebze azalır sanırım 580 öneririm.Hangisi daha mantıklı? Fiyat olarak ikiside 2.5k. 1060 gaming x modeli 580 sapphire pulse ya da nitro
pulse ya da nitro kullanırsan wattman riski de bi nebze azalır sanırım 580 öneririm.
RX580 8GB performans anlamında daha iyi.
xfx fatboy var bi de sizce o nasıl? Yoksa sapphire mi tercih etmeliyim. Nitro+ rx590 vardı bundan önce çok memnundum ama kardeşime pc toplayacağım belli değildi. Bilseydim satmazdımwattman yeme riski olmasın diyorsan 1060 6gb ama performans olarak rx580 8gb.
ben 580 tercih ederdim.
saphire nitro+ tercih ederdim ben.xfx fatboy var bi de sizce o nasıl? Yoksa sapphire mi tercih etmeliyim. Nitro+ rx590 vardı bundan önce çok memnundum ama kardeşime pc toplayacağım belli değildi. Bilseydim satmazdım![]()
nitro+ adamdır nitro+ öneririm.xfx fatboy var bi de sizce o nasıl? Yoksa sapphire mi tercih etmeliyim. Nitro+ rx590 vardı bundan önce çok memnundum ama kardeşime pc toplayacağım belli değildi. Bilseydim satmazdım![]()
var güncel iyidir 580 8 gb alın veya 590 8 gb en temiz en uyguna ne denk gelirse o 2k lara zorlayabılırsınrx480 8gb nitro buldum fiyatı 2k. 500tl fark ile rx580 almaya gerek var mı?
2k civarında 580 bile yok. Attığınız dahil birçok facebook grubunda üyeyim ama dediğim gibi rx590lara 3k fiyat çekiyorlarvar güncel iyidir 580 8 gb alın veya 590 8 gb en temiz en uyguna ne denk gelirse o 2k lara zorlayabılırsın
burdan bakmanı tavsıye ederım
![]()
GPU WORLD TURKIYE (GWT) | Facebook
EKRAN KARTI İLE İLGİLİ YAPABİLECEĞİNİZ BÜTÜN ALIŞVERİŞ VE BİLGİLENDİRMELER.www.facebook.com
2k civarında 580 bile yok. Attığınız dahil birçok facebook grubunda üyeyim ama dediğim gibi rx590lara 3k fiyat çekiyorlar
2250 civarı gezıyor evet 590 daha pahalıdır zaten normal 3k fazla tabi kovalayın illa denk düşer talep olan kartlar ucuz kartlar ondan çok fıyat kırmıyorlar yüksek modeller satılmadığı için orda pazarlık daha fazla2k civarında 580 bile yok. Attığınız dahil birçok facebook grubunda üyeyim ama dediğim gibi rx590lara 3k fiyat çekiyorlar
var bence almalısınız.rx480 8gb nitro buldum fiyatı 2k. 500tl fark ile rx580 almaya gerek var mı?