Neler Yeni

Yardım Format attım ama gpu watt değerim düşük napıcam?

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet ylmz
1744483204144.png

böyle 80 watt gözüküyor max olarak format atmadan önce 125 yazıyordu ne ayarı yapıcam ve manuel modu hiçbir zaman aktif gözükmüyor bu ss de renkli çıkmış sorunu ne laptopun bilen var mı

M€M0L!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa özgün
elleme bir şey ben elledim sonuç: servise gitmek

M€M0L!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa özgün
hocam saçma değil mi ama 80 watt gözükmesi ve siz neyi ellediniz
hocam benimki setup 4060 ekran kartım var gainward ın kendi yazılımından watt değerini yükselttim pc gitti sonra güvenli modda pc yi gece aldığım kayıttan yükledik ve düzeldi bi süre sıkıntı çekmedim sonra birgün oyun oynarken bir anda ekrtan gitti meğersem ben ekran kartıyla oynarkan sıkıntı çıkmış yani demek istediğim herşeyin stock hali en iyisidir bokunu çıkarmamak lazım ben çok kurcalamayı seven biriyim ama pahallı şeyler kurcalanmaz pc motor araba gibi ben çok çektim kurcalamayın başınıza iş alırsınız çok istiyorsanız profesyonel destek alarak yapın mesela asus un teknik servisiyle görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet ylmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam benimki setup 4060 ekran kartım var gainward ın kendi yazılımından watt değerini yükselttim pc gitti sonra güvenli modda pc yi gece aldığım kayıttan yükledik ve düzeldi bi süre sıkıntı çekmedim sonra birgün oyun oynarken bir anda ekrtan gitti meğersem ben ekran kartıyla oynarkan sıkıntı çıkmış yani demek istediğim herşeyin stock hali en iyisidir bokunu çıkarmamak lazım ben çok kurcalamayı seven biriyim ama pahallı şeyler kurcalanmaz pc motor araba gibi ben çok çektim kurcalamayın başınıza iş alırsınız çok istiyorsanız profesyonel destek alarak yapın mesela asus un teknik servisiyle görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz
hocam siz olayı anlamadınız galiba ya da ben eksik yazdım bu stok hali değil laptop ekran kartının orijinali 125 watt ama bende 80 gözüküyo yani stok 125 gözükmesi lazım ama gözükmüyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Kürşat
bios sürümüyle alakalı olabilir

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Cihan Karagöz
nvidia denetim masasına bakmanız daha iyi olur. bide uygulamaya güncelleme mi geldi son kullandığımda bu şekilde değildi. boşta ısınma sorunu yapıyo diye ghelper kullanıyordum. indireyim mi tekrar

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet ylmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios sürümüyle alakalı olabilir
bios sürümü en son 2 3 yıl önce mi ne güncelleme gelmiş ve son sürüm yüklü
ikinci el cihaz önceki adam oyun bile oynamamış cihaz temizdi zaten ama adam çok anlamadığı için sıfırlamış ve dosaları sakla seçeneğine tıklamış ondan driverler sıkıntı çıkarıtyordu ben de formatlayıp 19 sürücüyü elle indirdim kurdum iki defa yaptım ama watt değei artımıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,185
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle
böyle 80 watt gözüküyor max olarak format atmadan önce 125 yazıyordu ne ayarı yapıcam ve manuel modu hiçbir zaman aktif gözükmüyor bu ss de renkli çıkmış sorunu ne laptopun bilen var mı
Bilgisayarın çalışmasını sadece Harici ekran kartına ayarlamayı denedin mi hocam? Bir de öyle bak bakalım değişiklik olacak mı?

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet ylmz
nvidia denetim masasına bakmanız daha iyi olur. bide uygulamaya güncelleme mi geldi son kullandığımda bu şekilde değildi. boşta ısınma sorunu yapıyo diye ghelper kullanıyordum. indireyim mi tekrar
denetim masaından watta mı bakıcam baktığımda 125 yazıyor ama burda farklı ve bu gün indirdim uygulamayı asusun güncel ama doğru değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın çalışmasını sadece Harici ekran kartına ayarlamayı denedin mi hocam? Bir de öyle bak bakalım değişiklik olacak mı?
1744551833001.png
bu modda ama hala aynı ve işlemcim aşaırı fazla ısınıyor cinebench r23 testinde fanlar sıfır da olsa 95 derece turbo moduna alsam da 95 derece anlamış değilim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,185
İsim
Emre Zengin
denetim masaından watta mı bakıcam baktığımda 125 yazıyor ama burda farklı ve bu gün indirdim uygulamayı asusun güncel ama doğru değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntülebu modda ama hala aynı ve işlemcim aşaırı fazla ısınıyor cinebench r23 testinde fanlar sıfır da olsa 95 derece turbo moduna alsam da 95 derece anlamış değilim
Bu uygulamayı kaldırıp kurmayı denedin mi? Sorun program kaynaklı duruyor bence. NVIDIA'da 125W gösteriyormuş çünkü. 95 derece de Frekans kısmaya başlıyor mu?

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet ylmz
Bu uygulamayı kaldırıp kurmayı denedin mi? Sorun program kaynaklı duruyor bence. NVIDIA'da 125W gösteriyormuş çünkü. 95 derece de Frekans kısmaya başlıyor mu?
Frekans kısıyor mu bakmadım performans kaybı yok ama kısmıyordur yüksek ihtimalle uygulamayı kaldırdım tekrar kurdum 2 defa format attım ama değişen bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,070
Üyeler
172,320
Son üye
albannncs
Top Bottom