Neler Yeni

Kavga etmekten korkuyorum

dnzz

80+
Evet reis şu aralar değil 3 yıldır depresyondayım dışarı çıkıtom yüzüm gülmüyo bilmiyom çok sıkıntılarım var ailem boşandı şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağol reisim ama aynı okuldayız ve ben çocuğu sıkıştırdım gece gece polisler aldı beni ben çok kötü oldum
Dostum çocuğu niye sıkıştırıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Parlak
Bir olay dışında da böyle bir ruh haline giriyorsan psikolojik destek alabilirsin. Utanmana gerek yok bu bir hastalık olabilir sonuçta, bir şekilde geçmesi lazım.
Evet ger zamam böyle

Dostum çocuğu niye sıkıştırıyorsun
Kral yediremedim çok kötü hisediyom bu aralar duvarlar üstüme üstüme geliyo zaten box la ilgileniyodum ama iyi yaptım gibi hissediyom yoksa bu korku beni yicek ama hala korkumu yene medim

dnzz

80+
Evet ger zamam böyle

Kral yediremedim çok kötü hisediyom bu aralar duvarlar üstüme üstüme geliyo zaten box la ilgileniyodum ama iyi yaptım gibi hissediyom yoksa bu korku beni yicek ama hala korkumu yene medim
Ne diyim olan olmuş benden tavsiye biri sana saldirmadikça kimseye saldirma sadece kendini savunmak için saldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Parlak
Ne diyim olan olmuş benden tavsiye biri sana saldirmadikça kimseye saldirma sadece kendini savunmak için saldır
Kral diyom ya çok körüyüm benide bıçakla tehdit ettiler çocuk şimdi yüzüme bakamıyo garip

dnzz

80+
Kral diyom ya çok körüyüm benide bıçakla tehdit ettiler çocuk şimdi yüzüme bakamıyo garip
Kavgaya 4 kişi gelen adamı döndüğünde bu herif tekrar sana saldırmayacak mi o kadar onurlu biri mi kavga etmek sadece ilkel davranış malum biliyorsun yolda tinercisi torbasıcisi cinsi delisi manyağı denk gelir sabrını zorlar sonunda herife 2 cakarsin ne olur suçlu sen olursun herif elini kolunu sallaya sallaya gezer üstüne kendi gibi 3 5 dalyarak bulur saldırır öldürsen aslında dünyaya iyilik olur bu oksijen israflari yok olduğu için ama sen yanarsın ondan diyorum mümkün olduğunca kavgadan doğuştan uzak durmak en iyisi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Arif
Evet ger zamam böyle

Dediğim gibi psikolojik bir destek alman en mantıklısı.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Arif
Bilmem reisim içime kapanık biriyim ve ailemle konusmak istemiyorum ve utaniyorum
18 yaşında ve ya 18 den büyüksen kendin de gidebilirsin. Eğer küçüksen bence bir yolunu bulup birilerine anlat bu durumu. Ailen olması şart değil, güvendiğin bir arkadaşın ve ya yanında rahat ettiğin başka biride olabilir. Psikolojik destek alamıyorsan bile birine anlatmak iyi gelecektir.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Uygunsuz davranış
Vatanı savunmakla, sokak serserilerinin birbirini tokatlamasını aynı kefeye koyman da ne bileyim...
herkes ölmekten yaralanmaktan korkar dostum onu anlatmaya çalışıyorum kimse nolcaksa olsun diyerek dalmıyor ortaya.Asker üzerinden mal mal duyar kasma burda.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Serkan Barındık
Kick-boks bu korkunu yenmek için güzel spor olur. Ben senin anlattığın gibi korkak bir yapıda değildim fakat kick-boks'a yazıldıktan sonra inanılmaz güvenim yerine geldi. Tabi 3-5 ay gidip bırakırsan hiçbir faydasını göremezsin. Uzun yıllar istikrarlı bir şekilde gidersen en dövüşmeyi öğrendiğin gibi hemde güzel bir vücut yaparsın. Sonra gelsin öz güven.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,627
Üyeler
172,261
Son üye
caskeykin
Top Bottom