Daha önce yıl kaç hatırlamıyorum, Abdullah Hacıgül ile bi sistem çıkarıyorlar, sistem çıktıktan sonra sitede aynı sistemi daha ucuza kendi isimleriyle de yayınlıyolar, o aradaki fiyat farkı Abdullah Hacıgüle verdikleri komisyon yani. İsteyen daha ucuza bizden alsın diye sanırım. Sonra forumda banlanıyorneden o site yasaklı arkadaşlar cidden bilmediğimden soruyorum. 3 kağıtçılık mı yapıyolar ?
Bi akakçe linki koyuverseydiniz beMalum yasaklı site olduğu için link paylaşmıyorum
Basbaya kişisel hırs ile ban yemiş firma yaniDaha önce yıl kaç hatırlamıyorum, Abdullah Hacıgül ile bi sistem çıkarıyorlar, sistem çıktıktan sonra sitede aynı sistemi daha ucuza kendi isimleriyle de yayınlıyolar, o aradaki fiyat farkı Abdullah Hacıgüle verdikleri komisyon yani. İsteyen daha ucuza bizden alsın diye sanırım. Sonra forumda banlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi akakçe linki koyuverseydiniz be
Yani sonuçta yapılan anlaşmaya saygısızlık yapılmış, haklı bir ban benceBasbaya kişisel hırs ile ban yemiş firma yani
Daha önce dadg sistemlerini vurduğu içinNeden o site yasaklı arkadaşlar gerçkten bilmediğimden soruyorum. 3 kağıtçılık mı yapıyolar ? Satın alım yaptıkdan sonra ürünün arkasında mı durmuyolar yada 2.el ürün hasarlı ürün mü veriyolar ?
Bir kaç konuda denk geldim özellikle o siteden olmasın diye belirtiyolar ona göre biz de uzak duralım ondan dedim.
Haklı değil bence rekabet bu vatandaşa yarıyor en sonunda bu şekilde yasaklar iyi bişey değilYani sonuçta yapılan anlaşmaya saygısızlık yapılmış, haklı bir ban bence
O iş öyle değil işte bir söz var ortada konuya ahlaki de baksan ticari de firma kusurlu...Daha önce dadg sistemlerini vurduğu için
Haklı değil bence rekabet bu vatandaşa yarıyor en sonunda bu şekilde yasaklar iyi bişey değil
Rekabet böyle yapılmaz. Eğer çok o fiyattan çıkarmak istiyorsa anlaşma yapmaya oturmaz, o fiyattan çıkarır satılmasını beklerDaha önce dadg sistemlerini vurduğu için
Haklı değil bence rekabet bu vatandaşa yarıyor en sonunda bu şekilde yasaklar iyi bişey değil
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum örnek veriyorum ben etiket işi yapıyorum beni vurmak için daha ucuza mal süren çıktı bişey demedik diyemeyiz bu ticaret çünkü herkes müşteri çekme peşinde bu da kullanıcıya sana bana yarıyor zaten firmalar bu sistem çıkaranlara dünyanın parasını veriyor tl de değil dolar veriyorlar ben vatandaş olarak daha uyguna almak hakkım değil miO iş öyle değil işte bir söz var ortada konuya ahlaki de baksan ticari de firma kusurlu...
Ben son kullanıcıyı düşünürüm bende işverenim benden ucuza satan varsa tabii ki gitsin ondan alsın hakkıdır vatandaş paraya bakar cebine bakar kim ne yapmış ona bakmazRekabet böyle yapılmaz. Eğer çok o fiyattan çıkarmak istiyorsa anlaşma yapmaya oturmaz, o fiyattan çıkarır satılmasını bekler
Daha ucuza çıkardı diye firmanın link atmasını yasaklamak ne demek belki orada ucuza bişey var onu paylaşacağız neden bu kadar katı düşünürler anlamıyorumRekabet böyle yapılmaz. Eğer çok o fiyattan çıkarmak istiyorsa anlaşma yapmaya oturmaz, o fiyattan çıkarır satılmasını bekler
Düşün forum yöneticisine bunu yapan son tüketiciye neler yapmaz. Aynı sistemi daha ucuza çıkarmak istiyorsa ismini değiştirmek yerine aynı isimle fiyatı değiştirir, önceden alanların gönlünü almak için sınırlı süreliğine şu şu kampanyası falan yazmalılardı. Ticari ahlakı olmayan firmalar rekabete girmese daha iyi. Tüketici 3 kuruş ucuza alacağına düzgün bir yerden almış olur.Ben öyle olduğunu düşünmüyorum örnek veriyorum ben etiket işi yapıyorum beni vurmak için daha ucuza mal süren çıktı bişey demedik diyemeyiz bu ticaret çünkü herkes müşteri çekme peşinde bu da kullanıcıya sana bana yarıyor zaten firmalar bu sistem çıkaranlara dünyanın parasını veriyor tl de değil dolar veriyorlar ben vatandaş olarak daha uyguna almak hakkım değil mi
Ben son kullanıcıyı düşünürüm bende işverenim benden ucuza satan varsa tabii ki gitsin ondan alsın hakkıdır vatandaş paraya bakar cebine bakar kim ne yapmış ona bakmaz
Daha ucuza çıkardı diye firmanın link atmasını yasaklamak ne demek belki orada ucuza bişey var onu paylaşacağız neden bu kadar katı düşünürler anlamıyorum
Bu Abdullah ın yaptığı işin iyi olduğunu gösteriyor aksine öyle düşünün piyasaya yön vermeye çalışıyor rekabet yapıyor iyi bişeye vesile oluyor düşünceniz bu yönde olsun