Gainward 4070Ti Süper Ekran Kartı alınır mı

Reaksiyon skoru
5,579
Bütçe
37000
Dostlar internette soğutması ile alakalı kötü yorumlar var emin olamadım bütçeyi en fazla 200TL artırabilirim kartın nvidia olması zorunlu iş oyun odaklı. Önerilere açığım ancak kart mümkünse 4070Ti ya da 4070 Superden aşağı düşmesin 5070Ti yok sanırım bu paralara

Ekran kartını yaklaşık 4 aydır kullanıyorum merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin

Geçen haftalarda 39k maximum karta özel 1k indirimle 38k ya gainward 5070 ti satıldı yine indirime girer mi bilmiyorum.

Dostlar internette soğutması ile alakalı kötü yorumlar var emin olamadım bütçeyi en fazla 200TL artırabilirim kartın nvidia olması zorunlu iş oyun odaklı. Önerilere açığım ancak kart mümkünse 4070Ti ya da 4070 Superden aşağı düşmesin 5070Ti yok sanırım bu paralara
40kya 5070ti var ama bütçeniz artmıyor ne yazıkki

Ekran kartını yaklaşık 4 aydır kullanıyorum merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
Hocam sıcaklık değerleri nasıl stress test ve yük altında?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40kya 5070ti var ama bütçeniz artmıyor ne yazıkki
40k ya yoktu dünkü kampanyadan sonra 43k olmuştu hala link varsa atar mısınız

Geçen haftalarda 39k maximum karta özel 1k indirimle 38k ya gainward 5070 ti satıldı yine indirime girer mi bilmiyorum.
Gaming gecesi mi hocam

Gaming gecesi mi hocam
buyur hocam

Gaming gecesi mi hocam
evet hocam gaming gecesinde indirime soktular yanlış hatırlamıyorsan 2 hafta öncekiydi.

Hocam durum biriktirmek değil maalesef alabilirsem alırım ama 37k yı geçmezse iyi olur
ben en azından 2 hafta gaming gecesine şans verirdim belli mi olur belki de 36k ya 5070 ti denk getireceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,567
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri