Olmadı öyle yaparım hocam. Acer Nitro 16 AN16-41 laptop var elim de hiç kullanmadım bir hevesle aldım onu satsam alacağım.Yani biraz daha bekle fiyatlar pek değişmiyor gibi. Olmadı 35k'ya 4070tis alırsın.
Makul bir fiyatta anlaşırsak ben alabilirim.Olmadı öyle yaparım hocam. Acer Nitro 16 AN16-41 laptop var elim de hiç kullanmadım bir hevesle aldım onu satsam alacağım.
Son fiyat 35 bin hocam sahibinden ilan numarası 1191895084 buradan bakabilirsiniz.Makul bir fiyatta anlaşırsak ben alabilirim.
Laptop satsam alacağım da satamadım halbuki çiçek gibi laptop hiç kullanmadım ihtiyacı olan alsa sıfır gibi tertemiz toz yok üstün de. 5070 ti de yalan oldu zatenDostum senin 4070ti super h.o gibi.
Bu geçen ay tartıştığım Sezerin mesajımı cidden, ne oldu olm sana benim dediklerimi yazmışın, o kadar söyledim kafa kafaya neredeyse diye.VRAM , kullanılan çözünürlük ve o fake karelere olan kabulliyet de önemli. RTX 50 serisi daha çok yazılımsal yükseltme ve önceki versiyonun overclocklu hali. Önce 5080 ardından 4090 almış biri olarak VRAM'in önemini kavradım 5080de ardından fake frame bir tek bende mi bilmiyorum suyun su değil de aynaya benzemesi , arabadaki çizgi detayların kayboluşu ve bazı nesnelerin pek tanımlanamaz hale gelmesi Midjourneyle mi yapıldı dedirttiyani ben şahsen 5070 alacaklara da şunu tavsiye ederim benim gibi şak diye atlayıp övmeyin 2 gün geçsin bazı gerçekleri ve eş değer fiyata hangi RTX 40 geldiğini görün ardından Indiana Jones full kalite DLSS kapalı , Cyberpunk 2077 RT DLSS 4 açık test edin. VRAM sizi doyurursa , Fake görüntü sizi tatmin ediyorsa %20 fark %10 fark önemsiz kalır ama aksi takdirde eş değer 4000 alın.
RTX 5070 atıyorum 12GB çıktıysa DLSS4 ile 200 FPS vermesi cidden önemsizleşiyor çünkü WQHD ve UHD için çöp oluveriyor 2Kda da şüpheli duruma geçiyor. Hemen eş değer fiyata 4070Ti Super 4080 ne sonuç verdiğiyle kıyaslayın günün sonunda 5070'inizi de sıfır kondisyon diyerek takaslayabilirsiniz.
Ha şunu da belirteyim RTX 20'den 30'a geçerken cidden performans farkı verilmişti teknolojide aynılardı hemen geçtik. 30'dan 40'a geçerken Frame Gen ve özellikle 4070 4080 4090 performans farkı yaratmıştı. Düşünsenize 3090Ti denen hayvani kart 4070Tidan geride hemen geçtik. Şimdiyse bu durum yok sadece yapay zekaya ekstra 2-3 kare hesaplatma ve overclock seviyesi güçlendirme geldi. Buna göre düşünün alın
Sistem toplamak için o kadar 5XXX serisi bekledik, bu olaylarla beraber sanırım 4070TI/S gibi kartlar alıp geçmek en mantıklısı.Vallahi günümüzün en güzel kartı 4070ti super kim ne derse dersin. Şu an 36k'ya alabiliyorsunuz RT açmazsanız yüksek fps oynatamadığı 1 tane oyun yok 4k'da aç dlss quality ve frame gen wukongu bile akıcı oynuyorsun.
Kullanıcı deneyimim: 4070tis/4080s sahibiyim.
Vallahi çok kişiye 5000 serisinden önce 4070ti super dizdim. Şu an bir kişinin bile bu kararından pişman olduğunu sanmıyorum.Sistem toplamak için o kadar 5XXX serisi bekledik, bu olaylarla beraber sanırım 4070TI/S gibi kartlar alıp geçmek en mantıklısı.
Günün sonunda genel fiyatlandırma, çıkan arıza haberleri vs kimseyi memnun etmedi.
AMD tarafındaki seriyi ve fiyarlandırmayı görüp duruma bakacağız artık.