5070 ti Super, 5080 Super ve 5070 Super

2026'dan önce çıkmaz.

Ocakta CES 2026 var orada tanıtılırsa Mart Nisan gibi Türkiyede satışa çıkar tahminim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Super serisi VRAM odaklı olacak performans olarak çok sıçrama beklemeyin. Ama f/p olarak her türlü mevcut kartları geçerler. Ben VRAM ihtiyacımdan dolayı mevcuttaki 5070 Ti'ımı satıp 5070 Ti Super almayı planlıyorum.

"bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülmesi planlanan" diyor.

Attığın kaynağın yazarı "btarunr" senin benim gibi biri, ekstra bir özelliği olmayan bi editör. "Leak" diye alıntıladığı kaynakların hiçbirinde tarihle ilgili bilgi yok, zaten şimdilik tek kaynak @kopite7kimi twitter hesabı.
Ekstra kendim aradığımda da leak bulamadım. Ama birkaç editör ve redditte rastladığım tahminlerde CES 2026'yı tahmin ediyorlar kulağa çok daha mantıklı geliyor. 2026'dan önce çıkmasına imkan vermiyorum 5090 DD ağustosta çıkacak zaten.

Son düzenleme:
NVIDIA böyle yaparak keriz avlıyor Youtube'da da bazıları sırf gündem olmak için 8gb vram yeterli diye video yapıyor.
1000009940.webp
1000009941.webp
1000009942.webp

Allah bunlara akıl fikir versin. Yorumlar yalaka dolu

Kesin bir şey olsaydı keşke 5070ti alma haftaların dayım

bu yaz 9070xt'li dolu dolu sistem alacaktım 60k civarına. beklenir mi ne dersiniz?

en sondaki nebi akgünün yorumuna geleseye kadar her şey iyiydi niye böyle yorum yapmışki adam asıl diğerlerine yazması gerek bunu
Daha önceden de 8gb vram ile ilgili bir şeyler yazdım da hep bu tip cevaplar veriyor zaten. Videolarında da hep pch ve da'ya isim vermeden alttan alttan laf sokuyor. Bu da başka video
1000009943.webp
1000009944.webp
1000009945.webp
1000009946.webp

Ekler

• 1000009946.webp
    1000009946.webp
    116.6 KB · Hit: 15
bu yaz 9070xt'li dolu dolu sistem alacaktım 60k civarına. beklenir mi ne dersiniz?
Ben şahsen ekran kartı hariç 7800x3d li bir sistem topluyorum sıfırdan orta/üst segment, ekran kartı olarak da idareten eski kartımı takıcam darboğaz falan yapıcak ama diğer parçaları zam gelmeden almak istiyorum. Ekran kartı için de super versiyonlarını bekleyeceğim sanırım, fiyatlandırma nasıl olucak vs bakacağım ondan sonra alacağım ekran kartını.

Ben şahsen ekran kartı hariç 7800x3d li bir sistem topluyorum sıfırdan orta/üst segment, ekran kartı olarak da idareten eski kartımı takıcam darboğaz falan yapıcak ama diğer parçaları zam gelmeden almak istiyorum. Ekran kartı için de super versiyonlarını bekleyeceğim fiyatlandırma nasıl olucak vs bakacağım ondan sonra alacağım ekran kartını.
yarin zam dalgası gelicek eger toplamadıysanız g.o

5070 super böyle gelirse tam oyuncular için olur. 10 sene geriye bakmazsın valla

ne kadar bir zam gelir tahmini? toplamayı düşünmüyorum uyguna birkaç hazır sistem buldum
yarin enflasyon açıklanıcak ve bu enflasyona göre memur ve emeklileri ve nomal emekliler zam alıcak ve bu açıkladıgı andan itibaren dün dogalgaza yüzde 25 ve yarinden itibaren benzin motorin ve lpg gurubuna ötv zammı sigara alkole zam ve diger herşeye zam gelicek demektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,674
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri