Hocam bundan önce intel taktım 2 3 kere ama şuan amd aldım hiç bil iyorrumbu işlerden anlıyorsan yt den bakıp yapılabilir.
Hocam bundan önce intel taktım 2 3 kere ama şuan amd aldım hiç bil iyorrum
Hocam adamlar dalga geçiyorlar 3 günde 1 kasa ne ki benim arkadaş hazır sistem aldı vatandan 1 günde montajlayıp verdilerFark yok ama en önemli sıkıntı şu. Sana verecekleri işlemcide sıkıntı çıkar ise uğraşacaksın servisiydi oyuydu buyuyudu heleki pinler kırık ise sana geldiğinde bunu kanıtlayana kadar canın çıkabilir. Ben hep kendim toplarım ama riski var.
Kampanya dönemine denk gelmemişsin iyiki o halde. Kampanya döneminde bu olaylar daha da uzuyor. Herşeyin bir olasılığı var tabi. Eğer kendin parçalara zarar vermeden takacağını düşünüyorsan alıp takabilirsin.Hocam adamlar dalga geçiyorlar 3 günde 1 kasa ne ki benim arkadaş hazır sistem aldı vatandan 1 günde montajlayıp verdiler
Hocam kapalı ürün olmaz herhalde öyle bir şey bundan önce i7 14.nesil sistemimi kendim topladımKampanya dönemine denk gelmemişsin iyiki o halde. Kampanya döneminde bu olaylar daha da uzuyor. Herşeyin bir olasılığı var tabi. Eğer kendin parçalara zarar vermeden takacağını düşünüyorsan alıp takabilirsin.
İşlemciyi ters takmamaya, tam oturmadan bastırmamaya dikkat et.
Ramlerin çentiğine dikkat ederek tak çentiğine göre hizaya getirmeden takarsan anakart portuna zarar verebilirsin.
Ekran kartı takmak en kolayı zaten.
Onun haricinde bir problem yaşamazsın eğer sana gelecek parçalarda problem yok ise.
Ben şunu düşünüyorum eğer yerinde montaj yaparken adamlar sıkıntılı parçayı kendi uğraşıp değiştiriyorsa aldığı yerden. Kendi başka bir işlemci koyarak sıkıntıyı gidiyorsa. Dışarda montaj isteyen birisine Bu kusurlu işlemciyi verip senin uğraşmanı sağlayabilirler diye yorumluyorum.