Ev için Akülü Vidalama Önerisi

Reaksiyon skoru
55
Bazı ürünleri inceledim. daha önce bosch ixo 7 nin eski modelinden kullanmıştım vidalama işlemlerini aslında sorunsuz gerçekleştiriyor ama acaba elimin altında daha güzel kaliteli ileriye dönük bir cihaz mı olsa diyorum bilemedim. konu hakkında tecrübeleriniz varsa model ve önerilerinize açığım teşekkürler. incelediğim modeller:
Hais Pro RB-SD1608-L
Bosch GSR 12V-35 FC
CAT DX15
Haispro RB-DB16
CAT DX71
Einhell TE-CD 12/1 3X-Li
Einhell TE-CI 18 Li BL Kit 4.0

Merhaba
Ayda yılda 1 kullanıyorsanız elinizdeki bence işinizi görür bende profesyonel olarak hilti bosch makita Milwaukee kullandım ev için einhell bence yeterli yedek parça sıkıntısı olmuyor fiyatta uygun.

Merhaba
Ayda yılda 1 kullanıyorsanız elinizdeki bence işinizi görür bende profesyonel olarak hilti bosch makita Milwaukee kullandım ev için einhell bence yeterli yedek parça sıkıntısı olmuyor fiyatta uygun.
elimdeki cihaz bozuldu ondan dolayı yeni bir ürün almak istiyorum. aynı tarzda bir ürün alırsam bosch go 3 düşünüyorum ama onlarında fiyatı 2.500tl den başlıyor yani o kadar verdikten sonra acaba diyor insan daha işlevsel bir cihaz mı almak mantıklı.

Evde kullanılacak şarjlı için 10 bin lira vermek akıl karı mı sizce :) yazdığınız modellere baktımda 5-6 bin liralıklarda mandren olmadan bile satılan var

evde şu çin malı matkaplardan kullanıyorum. Daha yarı yolda bırakmadı. Duvar deliyorum mobilya montajlıyorum.

Yanındada şöyle bir bit ve uç seti var

Şahsen fikrim makine için 2000 den fazla vermemek lazım. Hepsi lityum pil ve dc motordan farklı bir şey değil. Sadece yedek batarya olması aşırı rahatlatıyor. Geriside matkap ucu ve bitin kaliteli olması.

elimdeki cihaz bozuldu ondan dolayı yeni bir ürün almak istiyorum. aynı tarzda bir ürün alırsam bosch go 3 düşünüyorum ama onlarında fiyatı 2.500tl den başlıyor yani o kadar verdikten sonra acaba diyor insan daha işlevsel bir cihaz mı almak mantıklı.
Elinizdeki şarjlı tornavida ama seçenekler içerisinde torklu civata sıkma aleti gördüm arada kullanım olarak uçurum fark var.
Darbe gerekli değilse einhell starter kit alın ve şarjlı darbesiz matkabı alın hem hafif hem sağlam oluyor ev için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri