🔥İndirim 7700XT İ7- 32GB DDR5 fırsatı

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar dosta gider en yakın iki fiyatı aşağıya bırakıyorum. Sistem alınır işlemci satılır yenisi alınır yine karlı.
32 ram ve marka kalitesi daha iyi olmasına rağmen.

Kampanya sistemi;

En yakın;

Intel - AMD pek tavsiye etmesemde işlemci render konusunda Ryzen 7 7700 ile bile yarışa biliyor, RAM de 32 GB sistem fena değil. Kasa 300 TL fark ile Vento yapılmalı.

Bu sistemler ne kadar ucuz olursa olsun Bi yerde pahalı oluyo.
Daha yeni 3080, i5 14600 ve 32 gb ramli sistem topladım 34-35 k bandında.
Bence toplayabilen kendi toplasın en uyguna öyle geliyor

Render performansı açısından iyi olması önemliydi benim için o bakımdan amd tarafına nerdeyse hiç bakmadım.

14600 daha performanslı bir kart 7500f'e göre hem oyunda hem renderda, sadece ölü soket olayı var ama o da parçalarını sürekli güncellemiyorsan dert değil.
Onu sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki niye 7500f değil

14600 daha performanslı bir kart 7500f'e göre hem oyunda hem renderda, sadece ölü soket olayı var ama o da parçalarını sürekli güncellemiyorsan dert değil.
7800x3d biraz önüne geçiyor 14600'ün o da olsun o kadar fiyat farkı var misliyle

Bu sistemler ne kadar ucuz olursa olsun Bi yerde pahalı oluyo.
Daha yeni 3080, i5 14600 ve 32 gb ramli sistem topladım 34-35 k bandında.
Bence toplayabilen kendi toplasın en uyguna öyle geliyor
hayırlı olsun hocam bende geçen haftalarda forumda benzer sistem önermiştim her şey sıfır 7800x3d sistem ikinci el 3080

hayırlı olsun hocam bende geçen haftalarda forumda benzer sistem önermiştim her şey sıfır 7800x3d sistem ikinci el 3080
Teşekkür ederim. Zaten şu anki piyasada ekran kartını 2. El almak en mantıklı karar olabilir. Hem çok iyi fiyatlara alabiliyosun hem de Bi süre sonra 0 pisaya fiyatları da düşmeye başlıyor.

Teşekkür ederim. Zaten şu anki piyasada ekran kartını 2. El almak en mantıklı karar olabilir. Hem çok iyi fiyatlara alabiliyosun hem de Bi süre sonra 0 pisaya fiyatları da düşmeye başlıyor.
hocam zaten bencede gerek yok bu 5070lere falan en azından kendi açımdan 30k falan vermek mis gibi güçlü işlemcili sistem toplayıp ekran kartını 3080 6900 civarı bir model tutmak bana aşırı mantıklı geliyor sonuçta bu kartlarda boru değil hala çok güçlü tabii ki de bu kendi kullanım amacıma yönelik bazı kullanıcılar daha yüksek grafik kartı ve teknolojisi isteyen program ve oyunlar oynuyor olabilir

Alınır güzel sistem.

ddr5 2x ram ve 1 tb ssd li bu sistemi bulamazsın

Geri