🔥İndirim 7700XT İ7- 32GB DDR5 fırsatı

o işlemciye hiç yakışmayan bir anakart ve 90cm soğutma ile
yani k serilerinin yanında zaten stok fan verilmiyor ama stok fan ayarında rgb li bir fan takalım düşüncesi ile konulmuş bir soğutucu

overclock özelliği benim için önemli değil diyen için (herkes yapcak diye bir şey yok) bir üst model anakart ve daha iyi bir soğutma ile intel sistem alacaklar alabiir
ama bu güncellemelerden sonra fiyat çok çok cazip mi
tartışılır

Bu sistemler ne kadar ucuz olursa olsun Bi yerde pahalı oluyo.
Daha yeni 3080, i5 14600 ve 32 gb ramli sistem topladım 34-35 k bandında.
Bence toplayabilen kendi toplasın en uyguna öyle geliyor
14600k H serisi giriş bir anakartla kullanılır mı,z serisi şart mı ya da b serisi de iş görür mü ? birde kule tipi sogutma yeterli mi

Hiç de fena değil aslında.

14600k H serisi giriş bir anakartla kullanılır mı,z serisi şart mı ya da b serisi de iş görür mü ? birde kule tipi sogutma yeterli mi
Ben H610m kullanıyorum baya ucuza almıştım 2500 gibi bir fiyatı vardı yaşadığım tek sorun bluetooth veya wifi kartları için giriş kısmı ekran kartının altında kaldığı için onu kullanamıyorum ama tercih de etmiyorum zaten İnternet en hızlı kabloyla bağlanıyor ve ses gecikmesinden de hiç hazzetmediğim için yine kablolu kulaklık kullanıyorum vs. Soğutma olarak da alırken senin gibi ısınma sorunu yaşar mıyım diye tereddüt ettim ama sıvı soğutma için bütçem olmadığından kule tipi aldım.

Bunu kullanıyorum. Çok ağır bir oyun oynamadım henüz ama valo oynuyorum en üst grafiklerde en ufak ısınma sorunu yaşamadım seni de çok rahat idare eder bence.

Başlıktaki sistemi özelleştirip almayı düşünüyorum anakartı b'ye yükseltmek dışında yapmam gereken değişiklikler neler olur. Kasayı siz olsanız ne yapardınız veya başka hangi eksikler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,280
Üyeler
173,952
Son üye
Fatih_Acıkgoz
Geri