Fazla küçük gibi geldi yaPiyasası 1200+ gibi. Fanları için son bir adet bu fiyata.
Alıntıyı görüntüle
Hb ve Amazon'un fiyat botları algoritma İle harmanlaninca boyle oluyor.amazonda da kuruşu kuruşuna aynı fiyat ama satıcılar aynı değil kuruşu kuruşuna nasıl aynı oluyor hayret amazondan aldım ben ve 100 lira da uygulama üzerinden alınca indirim yapıyordu 800 e geldi paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler
link var mı acabaamazonda da kuruşu kuruşuna aynı fiyat ama satıcılar aynı değil kuruşu kuruşuna nasıl aynı oluyor hayret amazondan aldım ben ve 100 lira da uygulama üzerinden alınca indirim yapıyordu 800 e geldi paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler
link var mı acaba
bi fark var mı arasındagaliba indirim bitmiş başka benzeri var 999 tl ye amazonda yine 100 lira indirimle 899 a gelir onun linkini atayım ama diğerinin indirimi bitmiş
LEGO Speed Champions Mercedes-AMG F1 W15 Yarış Arabası 77244 – 10 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocukları için Koleksiyonluk Sürücü Minifigürü İçeren Yapım Seti ve Sergileme Seti (267 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Speed Champions Mercedes-AMG F1 W15 Yarış Arabası 77244 – 10 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocukları için Koleksiyonluk Sürücü Minifigürü İçeren Yapım Seti ve Sergileme Seti (267 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
fark var parça sayısı farkı var tipi de biraz değişikbi fark var mı arasında