Valorant sebepsiz kalıcı ban yedim

WxTimer

80+
Reaksiyon skoru
5
merhaba, bilgisayarımda herhangi bir 3. parti yazılım olmamasına rağmen smurf ve hile olmamasına rağmen main hesabım kalıcı olaran banlandı 7. maddeden dolayı gözüküyor fakat bunların hiçbirini yapmadım bu banı nasıl kaldırabiliriz destek talebi atıyorum çözüldü olarak kapatıyorlar 3 4 gün içinde dönüş yapılacak diyorlar 12 gün oldu bilgisi olan varmı

hesabını başkasıyla paylaştıysan o yapmış olabilir ya da hesabı satın mı aldın ?

Maçlarda hiç ailevi küfür dini küfür veyahut seslide süreklilik sürdürürerek küfür ettiniz mi
hayır,herhangi bir küfür olayı olmadı devamlı oynuyordum zaten oyunu

hesabını başkasıyla paylaştıysan o yapmış olabilir ya da hesabı satın mı aldın ?
hesap valorant ilk çıktığından beri kullandığım hesap herhangi satın alma durumu olmadı, hesabıma başkası da girmedi çok saçma bir maç atıp çıkıldı ve sonrasında daha giriş yapamadım hesabıma ban yedi hesap

vardır sebebi be bu oyunda bugüne kadar bir uyarı bile almadım neden abi hatta eksik vp olunca üstünü bile tamamlanıyorum (uyarı almış insanlara vermiyorlar vp)

yani küfür ediyorsunuz hespa satin almalar felan baskalarina veriyorsunuz sonra ban yedim

riota sor sana nedenini açıklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

riot sayfasindan sorabiliyor itiraz felan edebiliyorsun bak oraya eger durduk yere olursa hemen açarlar zatsn

vardır sebebi be bu oyunda bugüne kadar bir uyarı bile almadım neden abi hatta eksik vp olunca üstünü bile tamamlanıyorum (uyarı almış insanlara vermiyorlar vp)

yani küfür ediyorsunuz hespa satin almalar felan baskalarina veriyorsunuz sonra ban yedim

riota sor sana nedenini açıklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

riot sayfasindan sorabiliyor itiraz felan edebiliyorsun bak oraya eger durduk yere olursa hemen açarlar zatsn
açtığım konuyu okuyor musunuz ? yoksa başlığa bakarak mı yorum yapıyorsunuz?

konuya gelen yanıtlara da cevap verdim mail attığım halde kapatıyorlar ne hesap satın aldım ya da başkasına verdim bunları okumadan böyle yorumlar yapmanız çok saçma

açtığım konuyu okuyor musunuz ? yoksa başlığa bakarak mı yorum yapıyorsunuz?

konuya gelen yanıtlara da cevap verdim mail attığım halde kapatıyorlar ne hesap satın aldım ya da başkasına verdim bunları okumadan böyle yorumlar yapmanız çok saçma
İnternet kafede hesabınıza giriş yaptınız mı hiç?

bende okuduktan sonra düzelme yaptim zaten riot sora itiraz edebilirsin açarlar dedim

pc ye virüs testi yaptır bakayım hileyi bulcakmı. belki farkında değilsin

Hesabı satın mı aldın?
hayır satın almadım yıllardır kullandığım ilk mailine kadar bende olan hesabım
İnternet kafede hesabınıza giriş yaptınız mı hiç?
hayır hocam en son 6 7 ay önce falan internet kafede oynamışlığım vardır
pc ye virüs testi yaptır bakayım hileyi bulcakmı. belki farkında değilsin
hiçbir hile algılamıyor hocam zaten hile kullanan bir insan olmadım hayatım boyunca

hayır satın almadım yıllardır kullandığım ilk mailine kadar bende olan hesabım

hayır hocam en son 6 7 ay önce falan internet kafede oynamışlığım vardır

hiçbir hile algılamıyor hocam zaten hile kullanan bir insan olmadım hayatım boyunca
bilgisayarı yalnızca siz mi kullanıyorsunuz kardeşiniz vs var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,520
Üyeler
175,058
Son üye
emrebatu
Geri