Neler Yeni

10k ya telefon önerisi

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
Maks 11k daha fazla çıkmaz
Özelliklerde çok bişey aramıyorum tabi oyun falan oynamam zaten uzun süre dayansın yani 2 sene sonra yavaşlayıp donmasın yeter bu bütçede en dayanıklı şekilde ne alınabilir
Kesinlikle 2.el veya yurt dışı olmıcak

Hocam selamlar, öncelikle bu bütçelerde 2 yıl sonra takılmayacak kasmayacak telefon olduğunu düşünmüyorum. Benim başlıca tercihim eğer bütçeyi 1k gibi arttırabilirseniz yenilenmiş iphone 11 olurdu veya 2k gibi yükseltirseniz se 2022 olurdu (iphone 13 işlemcisi var) ama yine de güncel bu fiyata alınabilir android modelleri ekliyorum;
Samsung a16.
Redmi note 13 pro.
Oppo reno 11fs.
Yenilenmiş iphoneler;
İphone 11.
Se 2022.

yenilenmiş cihaz alınmaz. A16 iyi olur bu bütçede.
Bence çok daha mantıklı olurdu, giriş seviyesi android yerine yenilenmiş ios. ki kendim kullanıyorum yenilenmiş iphone 12. 1.5 sene önce teknosadan almıştım hiçbir problem yaşamadım.

note 13 pro 11 k ya satılıyordu da şimdi göremedim nerden alabilirim 12 pro 5g de olur

Özelliklerde çok bişey aramıyorum tabi oyun falan oynamam zaten uzun süre dayansın yani 2 sene sonra yavaşlayıp donmasın yeter bu bütçede en dayanıklı şekilde ne alınabilir
bu fiyatlarda samsung öneririm

Bence çok daha mantıklı olurdu, giriş seviyesi android yerine yenilenmiş ios. ki kendim kullanıyorum yenilenmiş iphone 12. 1.5 sene önce teknosadan almıştım hiçbir problem yaşamadım.
Hocam bazılarının içi açılmış işçiliği çok kötü olabiliyor o yüzden bencede yenilenmiş alınmaz

A16 alın

Geri