Neler Yeni

Mi Band 9 Hız ölçer var mı?

mustangg

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, Mi Band 9 almak istiyorum ve merak ettiğim konulardan biri de hız ölçer olup olmadığı. Ortalama hız, ulaşabildiğin en fazla hız gibi özellikleri bileklikten veya uygulamasından gözüküyor muyuz? Teşekkürler.

Xiaomi Smart Band 9, dahili GPS özelliğine sahip değildir. Bu nedenle, hız ve mesafe gibi verileri doğru bir şekilde ölçmek için bilekliğinizi akıllı telefonunuzun GPS'iyle senkronize etmeniz gerekmektedir. Bu senkronizasyon sayesinde, koşu, yürüyüş veya bisiklet gibi açık hava aktivitelerinde:

• Ortalama hız
  • Maksimum hız
  • Mesafe
  • Pace (dakika/km)

gibi verileri Mi Fitness uygulaması üzerinden detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Xiaomi

Ancak, bilekliğin kendi ekranında bu veriler sınırlı olarak gösterilir. Daha kapsamlı analizler için uygulamayı kullanmanız önerilir

chatgpt abi

Xiaomi Smart Band 9, dahili GPS özelliğine sahip değildir. Bu nedenle, hız ve mesafe gibi verileri doğru bir şekilde ölçmek için bilekliğinizi akıllı telefonunuzun GPS'iyle senkronize etmeniz gerekmektedir. Bu senkronizasyon sayesinde, koşu, yürüyüş veya bisiklet gibi açık hava aktivitelerinde:

• Ortalama hız
  • Maksimum hız
  • Mesafe
  • Pace (dakika/km)

gibi verileri Mi Fitness uygulaması üzerinden detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Xiaomi

Ancak, bilekliğin kendi ekranında bu veriler sınırlı olarak gösterilir. Daha kapsamlı analizler için uygulamayı kullanmanız önerilir

chatgpt abi
Gpt reise bende sordum ve bunları söyledi banada. YouTube'deki videolara baktığımda hiçbir içerikte böyle bir şey mevcut değil.

bence yoktur hocam ya bir saatin hızı ölçtüğünü görmedim ben hiç sadece şey var etkinlik başlatıyorsun mesela yürüyüş sana süreyi ve kilometreyi söylüyor ordan ortalma hız söylüyor benim mi band 6 da öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,051
Üyeler
173,123
Son üye
Meka01
Geri