%100 sRGB ekranı ve 65 Wh bataryası ayrılan özellikleri. 1100 gram ağırlığa sahip. Parmak izi okuyucu ve klavye ışığı bulunuyor.
Şu anki fiyatıyla P6 daha iyidir, daha yüksek fiyatı olsa da daha iyidir. P6'nın sundukları daha üst seviyeye hitap ediyor, alınabilir.![]()
ACER TravelMate P4 TMP414-52-7232 Intel Core i7-1260P 16GB DDR4 512GB SSD 14 inç Full HD 60Hz IPS FreeDos Laptop (NX.VV1EY.001v1)
Acer TravelMate P4 ile ihtiyacınız olan mobil performansı elde edin. 14 inç ekran ve en yeni Intel® Core™ işlemci ile yapılandırılmış bu dizüstü iş bilgisayarı, son derece gelişmiş bir kullanıcı…www.laptop.com.tr
Hocam geçen konuştuğumuz bu modelden daha iyi midir?
Tamamdır hocam sağ olunŞu anki fiyatıyla P6 daha iyidir, daha yüksek fiyatı olsa da daha iyidir. P6'nın sundukları daha üst seviyeye hitap ediyor, alınabilir.
Bu laptopu alan ne için alır? RTX 3050 GPU'lu laptopu alan ne için alır?Bence Biraz Daha Eklenip 3050 Ekran Kartlı Bir Leptop Alınabilir
Bir de tabii lehimli olduğundan sorun olmayacaktır. RAM'lerin lehimli olması ileriye dönük kısıtlayıcı biraz, yine de 16 GB her halükârda yetecektir.Bu laptop serisinden baya memnunum ben1335u 8gb lık olanı almıştım gene moonwalk hocanın konusundan. Pil konusunda çok iyi laptopu alıp diyalize bağlı gibi şarj aleti olmadan kullanabilmek güzel bir şey. Tek sıkıntısı servisi. ram vs değişim yapacağınızda servisin değiştirmesi gerekiyor gerçi bu 16 gb olduğu için sorun olmayacağını düşünüyorum
Amazondan alışveriş yapmak güvenilir mi kargoda sorun yaşar mıyım
%100 sRGB ekranı ve 65 Wh bataryası ayrılan özellikleri. 1100 gram ağırlığa sahip. Parmak izi okuyucu ve klavye ışığı bulunuyor.
İstisna olmadığı sürece en sorunsuz deneyim buradan olur. Kargo konusunda da aynı şekilde sorun yaşanmayacaktır.Amazondan alışveriş yapmak güvenilir mi kargoda sorun yaşar mıyım