Neler Yeni

🔥İndirim Acer TravelMate P6 14 (TMP614-53) i7-1355U 20980TL

Hocam geçen konuştuğumuz bu modelden daha iyi midir?
Şu anki fiyatıyla P6 daha iyidir, daha yüksek fiyatı olsa da daha iyidir. P6'nın sundukları daha üst seviyeye hitap ediyor, alınabilir.

3050 Alan Biraz Daha Oyuncudur Bu Laptopu Alan da Gündelik İşler İçin Ve Küçük Oyunlar İçin Olabilr

Bu laptop serisinden baya memnunum ben1335u 8gb lık olanı almıştım gene moonwalk hocanın konusundan. Pil konusunda çok iyi laptopu alıp diyalize bağlı gibi şarj aleti olmadan kullanabilmek güzel bir şey. Tek sıkıntısı servisi. ram vs değişim yapacağınızda servisin değiştirmesi gerekiyor gerçi bu 16 gb olduğu için sorun olmayacağını düşünüyorum

Bu laptop serisinden baya memnunum ben1335u 8gb lık olanı almıştım gene moonwalk hocanın konusundan. Pil konusunda çok iyi laptopu alıp diyalize bağlı gibi şarj aleti olmadan kullanabilmek güzel bir şey. Tek sıkıntısı servisi. ram vs değişim yapacağınızda servisin değiştirmesi gerekiyor gerçi bu 16 gb olduğu için sorun olmayacağını düşünüyorum
Bir de tabii lehimli olduğundan sorun olmayacaktır. RAM'lerin lehimli olması ileriye dönük kısıtlayıcı biraz, yine de 16 GB her halükârda yetecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,919
Üyeler
173,099
Son üye
Karaca4687
Geri