Neler Yeni

🔥İndirim Manba one wireless resmi olarak Türkiye'de 🔥🔥

Onu anladık Amazon? Amazon'a da güvenmiyorum diyemezsin.
Amazon'u bende şimdi gördüm. İşbirliği yapan arkadaşla görüştüm. Tr garantili olmayabilir dedi. Bilmiyorum fiyat aralığı yakın. İsteyen istediği siteden alsın. Türkiye'ye resmi olarak gelmiş olması önemli

Bende öyle düşünüyorum.
Kaldı ki 1500 - 2000 bin bandında satılan gamepadler de gayet iyi, 4000 bin gibi bütçelere çıkıyorsan daha ucuza bigbigwon ya da gamesir almak daha mantıklı.

Gamesir Cyclone 2 de beğendiğim bir gamepad.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
gamesir modelini sayende gördüm güzel duruyor ama bana blitz bile kafi onun istasyonlu halinin stoğunu bekliyorum.

Buraya atılan linkte sırf link gelir olsun diye Hepsiburada'dan atılmış yoksa daha uyguna satılıyor ama atığın ürünler yerine tercih edilecek bir şey görmedim.

gamesir modelini sayende gördüm güzel duruyor ama bana blitz bile kafi onun istasyonlu halinin stoğunu bekliyorum.

Buraya atılan linkte sırf link gelir olsun diye Hepsiburada'dan atılmış yoksa daha uyguna satılıyor ama atığın ürünler yerine tercih edilecek bir şey görmedim.
Linkten her hangi bir kazancım yada alakam yoktur. Aksini iddia etmeniz halinde kanıtlamanız gerekir. Hukuki bir sorumluluktur. Herkes gibi bir tüketiciyim. Ürün satmıyorum satıştan pay almıyorum. Sadece paylaştım. Bana iftira attınız ve hukuki bir karşılığı var bunun

led panel ne işe yarıyor?

Linkten her hangi bir kazancım yada alakam yoktur. Aksini iddia etmeniz halinde kanıtlamanız gerekir. Hukuki bir sorumluluktur. Herkes gibi bir tüketiciyim. Ürün satmıyorum satıştan pay almıyorum. Sadece paylaştım. Bana iftira attınız ve hukuki bir karşılığı var bunun
Bu tarz konuşmanıza ne gerek var. Hepsiburada üzerinden paylaşılan app.hb.biz ile başlayan linkler üzerinden alınması sonucu linkgelir diye bir durum var. Yanlış düşünüyorsam yanlış düşündüğümü belirtebilirsiniz. Bu tarz tehditlere gerek yok.

Ekler

• 1746040954210.jpg
    1746040954210.jpg
    277.1 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Bu tarz konuşmanıza ne gerek var. Hepsiburada üzerinden paylaşılan app.hz.biz linki paylaşımlar üzerine o linkler uzerindenürünler alınması sonucu linkgelir diye bir durum var. Yanlış düşünüyorsam yanlış düşündüğümü belirtebilirsiniz. Bu tarz tehditlere gerek yok.
Link gelir olması için ürünü liste yapıp paylaşması gerekiyor düz link atmış gelir vb yok

Link gelir olması için ürünü liste yapıp paylaşması gerekiyor düz link atmış gelir vb yok
Yanlış biliyorsunuz var. Zaten link gelir sayfasında ister ürünü ister favori listeniz diye belirtiliyor.

Ekler

• Screenshot_20250430-222757.jpg
    Screenshot_20250430-222757.jpg
    284.9 KB · Hit: 11
  • resim_2025-04-30_222959118.png
    resim_2025-04-30_222959118.png
    13.8 KB · Hit: 9
Bu tarz konuşmanıza ne gerek var. Hepsiburada üzerinden paylaşılan Pi app.hb.biz linki paylaşımlar üzerine o linkler uzerindenürünler alınması sonucu linkgelir diye bir durum var. Yanlış düşünüyorsam yanlış düşündüğümü belirtebilirsiniz. Bu tarz tehditlere gerek yok.
Satıcısı Pazarcısi benim umrumda değil. Ben aylar önce yurt dışından getirttim şimdi denk gelince hemen paylaştım millet de görsün diye. İsteyen araştırıp istediği yerden alsın. Ürün satışından hiç bir kazancım yoktur alakam yoktur tanımıyorum. Sadece tüketiciyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k fazla en azından 3.5 olması lazım kampanyalarla beraber 3k yada 2.5ya alabilmememiz için zaten global fiyatı 70 dolar 2700 TL
Evet ama malum Türkiye'deki gümrük vergisi... Bu fiyatı ile bile mükemmel bir seçenek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

led panel ne işe yarıyor?
Ekstra bir uygulamaya gerek kalmaksızın tüm ayarları buradan yapabiliyorsun. RGB kontrolü tuş atamaları vs. PC ye uygulama yüklemenize gerek yok

Satıcısı Pazarcısi benim umrumda değil. Ben aylar önce yurt dışından getirttim şimdi denk gelince hemen paylaştım millet de görsün diye. İsteyen araştırıp istediği yerden alsın. Ürün satışından hiç bir kazancım yoktur alakam yoktur tanımıyorum. Sadece tüketiciyim
Sıcak Fırsatlarda paylaşmıştın o yüzden en düşük fiyatlı paylaşman gerektiğini düşündüğüm için böyle düşündüm. Kendini doğru şekilde ifade etmişsin, yanlış düşünmüşüm kusura bakma

Ürünü satıcının kendi sitesinden aldım. Ürün çok güzel. Ekran da fazla bir özelleştirme olmasa da ekran var işte
1000018182.webp

Geri