Neler Yeni

Siber güvenlikle siber polis vs. ilgilenenler benim kknuya bakabilir mi

hocam bi tane olsa haklsınız ama böyle yüzbinlercesi vardır sizin şikayetiniz hiçbir işe yaramaz yani adamın hazırda böyle binlerce şeyi vardır yoksa da saniyesinde aynısını yapar
olay zaten yakalanması bulunması bilmiyorum sonuc ne olur sadece içim rahat ettirmek amacıyla gidicem aga ya

Uygunsuz davranış
Salk mısın knk dekatlon niye senden para istesin geçmiş olsun

nereye basvurmalıyım kral banakayı aradım şubeye gelin dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka eğer bilgilyisen içeriğine bir baksana hacklenme vs. surumu olur mu

ben artık onu geçtim bundan sonra napabilirim ondayım gaflete düştüm burdan yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
site sağlam gibi duruyor hocam orjinal google keklemişler sizi para için

girdin mi aga içine felan bilgin var demi bu konularda aga

Salk mısın knk dekatlon niye senden para istesin geçmiş olsun
kanka üni öğr işte calsııyorum ağır geliyor baya boş anıma denk geldi bende yazdım felan kapıda geri ödemesini alıyorsunuz vs. dümenleri yazdı eleman işte ne biliyim aga herzaman kafa yerinde olmuyor şuan tek isteğim gerçekten hack mack üzerinde deneyimli birinin bana bilgi vermesi şu link için giden 900 lira ... pek olmaz

girdin mi aga içine felan bilgin var demi bu konularda aga

kanka üni öğr işte calsııyorum ağır geliyor baya boş anıma denk geldi bende yazdım felan kapıda geri ödemesini alıyorsunuz vs. dümenleri yazdı eleman işte ne biliyim aga herzaman kafa yerinde olmuyor şuan tek isteğim gerçekten hack mack üzerinde deneyimli birinin bana bilgi vermesi şu link için giden 900 lira ... pek olmaz
hacı sen yinede sifre vs degis ama sitede sorun göremedim ben problem olacagini sanmam ordan dogrulamayi falan aktiflestir

şuan tek isteğim gerçekten hack mack üzerinde deneyimli birinin bana bilgi vermesi şu link için giden 900 lira ... pek olmaz
Linkteki site zaten Google'a ait. Siz de Google Meet sitesine girip aynı şekilde link oluşturabilirsiniz. Bu linkten size bir zarar gelmez, en fazla mail adresinizi öğrenmiştir başka da bir şey yok. Gizlilik politikası gereği Google, kendi sitesi üzerinden sizin güvenlik bilgilerinizi başkasıyla paylaşamaz ya da site üzerinden cihazınıza yetki sağlayamaz. Aksi taktirde herkes Google'a dava açar ve tazminat alırdı.

hacı sen yinede sifre vs degis ama sitede sorun göremedim ben problem olacagini sanmam ordan dogrulamayi falan aktiflestir
dediğim gibi bir kere girdim işte ordan başka yerlere erişimi de oluyor
Linkteki site zaten Google'a ait. Siz de Google Meet sitesine girip aynı şekilde link oluşturabilirsiniz. Bu linkten size bir zarar gelmez, en fazla mail adresinizi öğrenmiştir başka da bir şey yok. Gizlilik politikası gereği Google, kendi sitesi üzerinden sizin güvenlik bilgilerinizi başkasıyla paylaşamaz ya da site üzerinden cihazınıza yetki sağlayamaz. Aksi taktirde herkes Google'a dava açar ve tazminat alırdı.
eyw hocam teşekür ediyorum diğer para mevsuzu için şubeye gelin dediler ve sibersuçlara şikayet için ne diyorsun yapılır mı alıcı banka gözüküyor bi bak istersen bilgili gibisin

eyw hocam teşekür ediyorum diğer para mevsuzu için şubeye gelin dediler ve sibersuçlara şikayet için ne diyorsun yapılır mı alıcı banka gözüküyor bi bak istersen bilgili gibisin
Çoğu kiralık IBAN kullanıyor, telefon numarası da büyük ihtimalle kopya. Babamın telefon numarasını da kopyalayıp dolandırıcılıkta kullanmışlardı bir ara. Şansınızı deneyip şikayette bulunun fakat parayı geri alma ihtimaliniz çok düşük bilginiz olsun. Bu tarz kişiler genelde yurt dışında yaşıyor, ayak işlerini de Türkiye'deki elemanlara yaptırıyorlar.

Dolandırılmışsın güzel kardeşim geçmiş olsun. Aynı şeyden annem de etkilendi. Instagram'da böyle evden paketleme işi ile para kazanın muhabbetine dalmış. Whatsapp'da konuşmaları falan duruyor. İlk önce 300 tl falan göndermiş, ürünlerin gelmesi için tek seferlik 4k para istemişler. Bana söyledi ne yapalım diye. Dedim ne yapacaksın göndermeyeceksin tabi. Ondan sonra 300tl yi geri istediğimde "gönderemeyiz süreci de yarıda bıraktığınız için dava açacağız" falan gibi tehditlerde bulundular. Hemen karakola gittim şikayette bulundum, şikayet vara yazdım. Giden 300tl oldu, senin de giden o kadar olacak kardeşim. Siber güvenlik falan bunlarla ilgilenmez. Numarasıyla beraber karakola git ya da şikayetvara yaz, en azından numaraları sistemde bulunsun. O da pek işe yaramaz ama en azından tatmin olursun.

Sitenin sağlam olup olmaması sıkıntı değil, siteyi her türlü yaparsın. Benim dolandırılma olayında adamlar E-Devlet üzerinden sahte vergi numarası falan oluşturmuş. Bu arkadaş bizden daha da gafil avlanmış.

Hocam yaşlı değilsen artık öğrendin ne alırsan al ne satarsan sat kimseye para gönderme.

Dolandırılmışsın güzel kardeşim geçmiş olsun. Aynı şeyden annem de etkilendi. Instagram'da böyle evden paketleme işi ile para kazanın muhabbetine dalmış. Whatsapp'da konuşmaları falan duruyor. İlk önce 300 tl falan göndermiş, ürünlerin gelmesi için tek seferlik 4k para istemişler. Bana söyledi ne yapalım diye. Dedim ne yapacaksın göndermeyeceksin tabi. Ondan sonra 300tl yi geri istediğimde "gönderemeyiz süreci de yarıda bıraktığınız için dava açacağız" falan gibi tehditlerde bulundular. Hemen karakola gittim şikayette bulundum, şikayet vara yazdım. Giden 300tl oldu, senin de giden o kadar olacak kardeşim. Siber güvenlik falan bunlarla ilgilenmez. Numarasıyla beraber karakola git ya da şikayetvara yaz, en azından numaraları sistemde bulunsun. O da pek işe yaramaz ama en azından tatmin olursun.

Sitenin sağlam olup olmaması sıkıntı değil, siteyi her türlü yaparsın. Benim dolandırılma olayında adamlar E-Devlet üzerinden sahte vergi numarası falan oluşturmuş. Bu arkadaş bizden daha da gafil avlanmış.
bu eleman decathlon e vergi levhasını almış vergi dairesinden kontrol ettim okydi ama kafa çalışmıyordu aga sonradan dank etti kötü bir tecrübe oldu sadece çok takarsam en ince detayına kadar uğraşırım 900 lira 1 günüme mâl oldu emeğiö gitti işte elin itine yani sadece şeyi düşünüyorum kurcalamama değer mi diye

bu eleman decathlon e vergi levhasını almış vergi dairesinden kontrol ettim okydi ama kafa çalışmıyordu aga sonradan dank etti kötü bir tecrübe oldu sadece

Aynen bizimki de vergi levhasını bilerek kontrol ettirdi, tamam dedik. Ondan sonra vergi levhasının bulunduğu firmayı aradım bunlarla alakası yok. :D Geçmiş olsun diyelim kardeşim, ders oldu. Cana geleceğine mala gelsin.

Aynen bizimki de vergi levhasını bilerek kontrol ettirdi, tamam dedik. Ondan sonra vergi levhasının bulunduğu firmayı aradım bunlarla alakası yok. :D Geçmiş olsun diyelim kardeşim, ders oldu. Cana geleceğine mala gelsin.
aga valla deli oluyorum bak ben zamanında bunlar ortalıksa kol geziyor yemin ediyorum kafam almıyor üni öğr. mekatronik okuyorum 4 sene okuyacam belki şu elemanın aylım kazancının çeyreğini kazanamayacam bu adam oturarak günde 10 kisi kapsa 300 eder aga ayda daha fazladır da bu adam harbi nasıl cebe indiriyor benim boşluğuma geldi ama bunu 30 + insanlar bu konularda bilgisi olmayan tonla insan var bunlar nasıl barınıyor aga adam reklam basmış trilyon iş ilan sitesinde görürsün 900 az miktar ya atayım ne olur ki diyorsun atıyorsun

Geri