Neler Yeni

Siber güvenlikle siber polis vs. ilgilenenler benim kknuya bakabilir mi

aga valla deli oluyorum bak ben zamanında bunlar ortalıksa kol geziyor yemin ediyorum kafam almıyor üni öğr. mekatronik okuyorum 4 sene okuyacam belki şu elemanın aylım kazancının çeyreğini kazanamayacam bu adam oturarak günde 10 kisi kapsa 300 eder aga ayda daha fazladır da bu adam harbi nasıl cebe indiriyor benim boşluğuma geldi ama bunu 30 + insanlar bu konularda bilgisi olmayan tonla insan var bunlar nasıl barınıyor aga adam reklam basmış trilyon iş ilan sitesinde görürsün 900 az miktar ya atayım ne olur ki diyorsun atıyorsun

Ne yazık ki ülkede dolandırıcılara karşı önlem konusunda inanılmaz bir zaafiyet var. En büyük örneği güzellik uzmanları ve tosuncuk. Milyonlar gittikten sonra bir şekilde yakalanıyorlar falan. Anlamıyorum, bu adamlar kendilerini nasıl bu kadar güzel kamufle ediyor kafam basmıyor.

Ne yazık ki ülkede dolandırıcılara karşı önlem konusunda inanılmaz bir zaafiyet var. En büyük örneği güzellik uzmanları ve tosuncuk. Milyonlar gittikten sonra bir şekilde yakalanıyorlar falan. Anlamıyorum, bu adamlar kendilerini nasıl bu kadar güzel kamufle ediyor kafam basmıyor.
vatandaşın eriştiğine şimdi emniyet mi erişemeyecek aga erişir demekki adamlar elemanlar bakteri gibi ürüyor yetişemiyorlar mı dicem bilmiyorum aga ben -900 le güne devam ediyim AJÖXÖSLX

vatandaşın eriştiğine şimdi emniyet mi erişemeyecek aga erişir demekki adamlar elemanlar bakteri gibi ürüyor yetişemiyorlar mı dicem bilmiyorum aga ben -900 le güne devam ediyim AJÖXÖSLX

Uğraşmazlar onu demeye çalışıyorum. Daha büyük balık varken kelle başı 900 koparan adamı yakalayıp ne yapsın adamlar? :D

Geri