Valorant sebepsiz kalıcı ban yedim

B
merhaba, bilgisayarımda herhangi bir 3. parti yazılım olmamasına rağmen smurf ve hile olmamasına rağmen main hesabım kalıcı olaran banlandı 7. maddeden dolayı gözüküyor fakat bunların hiçbirini yapmadım bu banı nasıl kaldırabiliriz destek talebi atıyorum çözüldü olarak kapatıyorlar 3 4 gün içinde dönüş yapılacak diyorlar 12 gün oldu bilgisi olan varmı
Bıkmadan ticket at. Ben de yemiştim, sürekli ticket atıp maçlarımın incelenmesini, herhangi anormal bir durum olmadığını. O kadar emek verip içini doldurduğumu söyledim. 5.Tickette açılmıştı sanırsam. Dene istersen sürekli...

Twitterdan tr yetkilisine ulaşıp açtıranlar oluyordu bir ara şansını dene istersen

vardır sebebi be bu oyunda bugüne kadar bir uyarı bile almadım neden abi hatta eksik vp olunca üstünü bile tamamlanıyorum (uyarı almış insanlara vermiyorlar vp)

yani küfür ediyorsunuz hespa satin almalar felan baskalarina veriyorsunuz sonra ban yedim

riota sor sana nedenini açıklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

riot sayfasindan sorabiliyor itiraz felan edebiliyorsun bak oraya eger durduk yere olursa hemen açarlar zatsn
bende oyunu birakmistim bi sure sonra tekrar girmeye calistigimda ban yedigimi gordum destege yazdim hesabi calip hile acmislar sanirim banim acildi

hayır hocam en son 6 7 ay önce falan internet kafede oynamışlığım vardır
Saçma olabilir bu dediğim ama riot PC id'leri serverlada kaydedip senin oynadığım masada senden sonra hile açan olmus ise dolaylı yoldan sanada atmış olabilir ama çok extrem bir olay ama sanmıyorum öyle olacağını .

B

Bıkmadan ticket at. Ben de yemiştim, sürekli ticket atıp maçlarımın incelenmesini, herhangi anormal bir durum olmadığını. O kadar emek verip içini doldurduğumu söyledim. 5.Tickette açılmıştı sanırsam. Dene istersen sürekli...
teşekkürler deneyeceğim bakalım ne olack 4 tane attım hepsi kapatıldı bakalım daha atmaya devam edeyim
Twitterdan tr yetkilisine ulaşıp açtıranlar oluyordu bir ara şansını dene istersen
teşekkürler hocam bi bakayım
r bu dediğim ama riot PC id'leri serverlada kaydedip senin
riot baya saçmalıyor bu ara ya gerçekten

ban nedeni söylenmeden haklı açıklama yaptıklarını anlatıyorlar hala gerçekten riot games kadar saçma bir firma yok.
1747660964827.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,516
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri