Satriani
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,316
Hakikaten iyi fiyatmış ya, ben bakana kadar stok tükendi.Aldın mı? 12k iyi fiyat.
Hakikaten iyi fiyatmış ya, ben bakana kadar stok tükendi.Aldın mı? 12k iyi fiyat.
Yanılmıyorsam uzun zamandır indirime gitmiyordu. Piyasada pek fazla 2k yüksek hz monitör de kalmadı. Yine indirime girer de. Kim bilir ne zaman girer.Hakikaten iyi fiyatmış ya, ben bakana kadar stok tükendi.![]()
Güç kaynağı da bakıyorum çok iyi indirim değil gibi ama alınız mı bu, 3 taksit?Yanılmıyorsam uzun zamandır indirime gitmiyordu. Piyasada pek fazla 2k yüksek hz monitör de kalmadı. Yine indirime girer de. Kim bilir ne zaman girer.
daha iyisini bulursun alma bence![]()
GamePower WQ34 34'' 1ms 180Hz Curved 2K UWQHD 3440*1440 Pivot 21:9 Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınır mı arkadaşlar bu fiyata
7800xt ve ryzen 5 7600 ile kullanacağım
bende ona baktımda alınır mı sizce?Güç kaynağı da bakıyorum çok iyi indirim değil gibi ama alınız mı bu, 3 taksit?
![]()
ASUS ROG Strix 1000P 1000W 80+ Platinum Full Modüler Gaming Power Supply (90YE00W1-B0NA00) - incehesap.com
1k indirim çokta değil bence ama 10 yıl garantisi vs var o cazip hale getiriyor bayaGüç kaynağı da bakıyorum çok iyi indirim değil gibi ama alınız mı bu, 3 taksit?
![]()
ASUS ROG Strix 1000P 1000W 80+ Platinum Full Modüler Gaming Power Supply (90YE00W1-B0NA00) - incehesap.com
ama aynı fiyata misal enermax'ın 1650w psu su var 7.4k ya baktıgın zaman 2 yıl garantisi var birebir değişimli, komple japon kapasitör kullanılmış bilemedim.daha iyisini bulursun alma bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende ona baktımda alınır mı sizce?
1k indirim çokta değil bence ama 10 yıl garantisi vs var o cazip hale getiriyor baya
Bilgim yok.Güç kaynağı da bakıyorum çok iyi indirim değil gibi ama alınız mı bu, 3 taksit?
![]()
Hocam akakce üzerinden baktim da fiyatına göre gayet iyi geldi özellikleri çok kararsızımdaha iyisini bulursun alma bence
bende ona baktımda alınır mı sizce?
1k indirim çokta değil bence ama 10 yıl garantisi vs var o cazip hale getiriyor baya
ama aynı fiyata misal enermax'ın 1650w psu su var 7.4k ya baktıgın zaman 2 yıl garantisi var birebir değişimli, komple japon kapasitör kullanılmış bilemedim.
34 inç ekrand 2k çok kötü durur haberin olsun![]()
GamePower WQ34 34'' 1ms 180Hz Curved 2K UWQHD 3440*1440 Pivot 21:9 Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Alınır mı arkadaşlar bu fiyata
7800xt ve ryzen 5 7600 ile kullanacağım
27de 1080p gibi görüntü verir diye düşünüyorum hocam yanlış mıyımBi tek Logitech kulaklık indirim olmuş baskat
34 inç ekrand 2k çok kötü durur haberin olsun
logitech kulaklıkta kötü laBi tek Logitech kulaklık indirim olmuş baskat
34 inç ekrand 2k çok kötü durur haberin olsun
Aldın mı? 12k iyi fiyat.
ben o yüzden alınmaz dedimYok lan 2 k değilmiş