Ama mobil sürümünü tarattığımda hiçbir sorun yokArkadaşlar arkadaşım bana bu siteyi gösterdi ve çok hoşuma gitti bu uygulamanın adıda delta executor ama bunun windons sürümünü indirdiğimde kaspersky tarattığımda virüs çıkıyor kullanıyımmı
Orijinal sitesi bu herhalde peki güvenilirmidirİkisininde aynı uygulama olduğuna emin misin bazen bazı uygulamaları orjinaliymiş gibi klonlayıp içine korsan yazılım yukluyorlar çünkü
Yada önerdiğin bi program varmıdırİkisininde aynı uygulama olduğuna emin misin bazen bazı uygulamaları orjinaliymiş gibi klonlayıp içine korsan yazılım yukluyorlar çünkü
HayırOrijinal sitesinden indirdigine eminsen ve taratınca virus çıkıyorsa bence hiç bulaşma zaten baktım uygulamaya sen bunu apk mi indirdin
Ama apk versiyonuda var windons versiyonuda varOrijinal sitesinden indirdigine eminsen ve taratınca virus çıkıyorsa bence hiç bulaşma zaten baktım uygulamaya sen bunu apk mi indirdin
Reis virüslü çıkıyor işteOzaman uygulama dosyasını virus total e taratabilirsin 30 40 tane antiviruse taratıyor ve hangisinden geçip geçmedigine bakabiliyorsun https://www.virustotal.com
EvetBiz virüs değil dersek için rahat edecek mi?
egfkewoıjgoıwrjhgoğwrh