Neler Yeni

Bu uygulama virüslümüdür

ali77

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar arkadaşım bana bu siteyi gösterdi ve çok hoşuma gitti bu uygulamanın adıda delta executor ama bunun windons sürümünü indirdiğimde kaspersky tarattığımda virüs çıkıyor kullanıyımmı

Arkadaşlar arkadaşım bana bu siteyi gösterdi ve çok hoşuma gitti bu uygulamanın adıda delta executor ama bunun windons sürümünü indirdiğimde kaspersky tarattığımda virüs çıkıyor kullanıyımmı
Ama mobil sürümünü tarattığımda hiçbir sorun yok

İkisininde aynı uygulama olduğuna emin misin bazen bazı uygulamaları orjinaliymiş gibi klonlayıp içine korsan yazılım yukluyorlar çünkü

İkisininde aynı uygulama olduğuna emin misin bazen bazı uygulamaları orjinaliymiş gibi klonlayıp içine korsan yazılım yukluyorlar çünkü
Orijinal sitesi bu herhalde peki güvenilirmidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada önerdiğin bi program varmıdır

Orijinal sitesinden indirdigine eminsen ve taratınca virus çıkıyorsa bence hiç bulaşma zaten baktım uygulamaya sen bunu apk mi indirdin

Orijinal sitesinden indirdigine eminsen ve taratınca virus çıkıyorsa bence hiç bulaşma zaten baktım uygulamaya sen bunu apk mi indirdin
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama apk versiyonuda var windons versiyonuda var

Kardeşim bunu tek bir antiviruse taratip virus ciktiysa ve emin değilsen bu siteye taratirsan daha emin olabilirsin diye söyledim taratmicaksanda kullanma virüslü çıkıyor işte

Geri