TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Acil
AK820 Kablosuz çıktı wincreditte. Ürünü seçince kablosuz diyor ama resmin sol üstünde wired bluray yazıyor. Bu kablosuz mu? Dual mode mu?
Screenshot_20250504_185440_Temu.webp

arkadaşlar son 1 hafta içinde sipariş güncellemesi yapmadılar. sizde de aynı sorun varmı ?
Bende de aynı durum var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim hesaba 1800 kredi veren kampanya düşmüş.

Sürekli de değil ya. Bir tanesi kusurluydu temsilciye video falan attım onayladı. İki tane üründe kusurlu çıktı kısmi iade aldım. Bunun dışında 60 jeton istediği durumlarda iade taktiği kullandım. Ama herkes yapıyordu. Oysa kara listeye alınmayacak kadar iyi biriyimdir 😇 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun sadece 1000₺ si wincredit geri kalanı karta çekmek yerine kredi aldığım para. Etkinlik olmayacağını bilsem başta karta çekerdim. Şimdi çekemem sanırım demi?
bendede 3400 temu kredisi var benimde 2 hesaptada aynı durum sipariş iptalı nedeniyle kampanya bitti felan yazıyor 4 gündür

Acil
AK820 Kablosuz çıktı wincreditte. Ürünü seçince kablosuz diyor ama resmin sol üstünde wired bluray yazıyor. Bu kablosuz mu? Dual mode mu?Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar selamlar, bahsettiğiniz bu klavyenin kablosuz özelliği hiçbir şekliyle bulunmamaktadır, o niyetle almayı düşünüyorsanız vazgeçin pişman olmayın..

Temudan alışverişte son durum nedir? En son kasım ayında alışveriş yaptım. Şu an sıkıntılı bir durum var mı o zamandan bu zamana dikkat etmem gereken? Soru basit olduğundan ve bilgili olanlar hazır buradayken ayrı konu açmak istemedim.

arkadaşlar son 1 hafta içinde sipariş güncellemesi yapmadılar. sizde de aynı sorun varmı ?
Hayır benim siparişlerin hepsi stabil şekilde ilerliyor, bekleme hareketsizlik ya da gecikme gibi bir durum yaşamıyorum...

bu 1800tl olan versiyon nasıl geliyor mesajlar kısmında 900tl veya1800tl mı yazıyor veya arama çubuğuna wincredit yazıncamı geliyor

Temudan alışverişte son durum nedir? En son kasım ayında alışveriş yaptım. Şu an sıkıntılı bir durum var mı o zamandan bu zamana dikkat etmem gereken? Soru basit olduğundan ve bilgili olanlar hazır buradayken ayrı konu açmak istemedim.
Basit bir soruya basit cevaplar vermeye çalışayım:)
Kastınız alışveriş sürekliliği ise bu yönde süreci olumsuz etkileyen veya etkileyebilecek herhangi bir durum bulunmuyor, Temu dan alışveriş imkanı mevcut yasal altyapı düzenlemeleri eşiğinde devam ediyor..
Temu nun İstanbul Maslak ta bulunan ülke irtibat bürosunun çok yakında ülke temsilciliği olarak resmen açıklanacağını ifade edebilirim..
Fakat yakın bir vadede 27 EU + 3 EU Kargo ücreti şeklindeki alışveriş üst sınırının T.C Ticaret Bakanlığı nın beklenen müdahalesi sonrasında eksi yönde revize olarak 22 EU + 3 EU Kargo ücreti şekliyle uygulanacağını da ayrıca belirtmek isterim..

Basit bir soruya basit cevaplar vermeye çalışayım:)
Kastınız alışveriş sürekliliği ise bu yönde süreci olumsuz etkileyen veya etkileyebilecek herhangi bir durum bulunmuyor, Temu dan alışveriş imkanı mevcut yasal altyapı düzenlemeleri eşiğinde devam ediyor..
Temu nun İstanbul Maslak ta bulunan ülke irtibat bürosunun çok yakında ülke temsilciliği olarak resmen açıklanacağını ifade edebilirim..
Fakat yakın bir vadede 27 EU + 3 EU Kargo ücreti şeklindeki alışveriş üst sınırının T.C Ticaret Bakanlığı nın beklenen müdahalesi sonrasında eksi yönde revize olarak 22 EU + 3 EU Kargo ücreti şekliyle uygulanacağını da ayrıca belirtmek isterim..
Bu arada 1800ü parça parça veriyor ya haftada 1 sipariş geçebiliyoruz bunun yüzünden

Bu arada 1800ü parça parça veriyor ya haftada 1 sipariş geçebiliyoruz bunun yüzünden
Hocam 1800 kredi verdi bunu almak için ne kadar harcamamız gerekiyor ? Parça parça verdiği kredinin süresi var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,629
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri