Neler Yeni

Eskiden kasmadığı oyunlarda kasmaya başladı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar eskiden bf1/witcher 3 gibi oyunları donmadan orta grafiklerde çok rahat oynuyordum fakat şuan drop yiyorum acaba darboğaz mı oluyor yardımcı olurmusunuz. (şuan oyunları en düşük ayarlara çekmeme rağmen durum bu) i3 8100 - 1050ti asus cerberus - 8gb ddr4 2666mhz ram- anakart prime h 310m-a
wer.webp

şuan ram yükseltme fikrim var fakat eğer uyumlu bir işlemci de önerirseniz onu da alabilirim. askerden yeni geldim şuan yeni pc alamam ki alsam da zaten bu oyunları oynuyorum o yüzden gerek şuanlık yok

Yükü ekran kartına vermelisin. Grafikleri arttırır mısın değerlere bakarak ?

yük ekran kartına binmiyor sanki ve şuan çift kanal ram kullanmak güzel olur işlemci yükseltmek olarakta sokete göre bakabilirsin i7 2. el olabilir

dediğiniz gibi yaptım arada drop yiyor bir tık daha iyi gibi gpu kullanımı %75 lere geldi cpu%95 lerde ram %90-99 acaba ramdan dolayı mı dar boğaz oluyor.

8gb tek kanal ram özellikle online oyunlarda sıkıntı yaratır 8gb ram daha ekleyip dual yaparsan fazlasıyla faydasını görürsün. Bende bf1 oynuyorum yüksek ayarlarda 14gb falan rahat ram tüketiyor.

ram az geliyor bu yüzden donma kasma olabilir işlemcinizi de ikinci elden alabilirsiniz bu işlemcinin miladı çoktan doldu gibi esenlikler dilerim

sol köşedeki yüzdelerden anlayabilirsin. ram %95 e dayanmış. ram takviyesi şart.

Şimdi siparişi girdim ram alıyorum gelince deneyip konuyu kitlerim ya da yeni işlemci alırım. şimdiden çok saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,793
Üyeler
173,553
Son üye
Barobuki
Geri