Oppo Realme C25 RMX3191 Ekran Kilidi Şifremi unuttum

eriamona

80+
Reaksiyon skoru
0
Uygunsuz Dil
arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yüz tanıma özelliğiyle telefonumu açarken bi yeniden başlattım şifre sorunca denedim denedim bulamadım. telefon marka modelim oppo realme c25. lütfen yardım edin acil telefon kullanmam lazım zaten b0k gibi bir telefonum vardı birde şifreyi unutunca uğraşıp duruyorum. artık her 30 dakka da bir şifre girebiliyorum ya şifreyi bekleyerek deneyip çözecem ya da daha farklı yollar lazım. bir sürü özel verim vardı tam 6 yıllık hayatım ve özel hayatım. galerim not defterim müziklerim ses dosyalarım fotograf video uygulamalar hesaplar her şey içinde.
yeni:
yokmu hala bir çözüm yolu arkadaşlar? müşteri hizmetlerini de aradım tek yol format diyor ağzımı zor tuttum yoksa sizin yapacağınız telefonu s*keyim diyecektim. ne maile yedekleme yaptım ne usb hata ayıklamayı açtım ne bluetooth açık bıraktım zaten 1 saatte bir şifre yazmaya başladım, recovery modda da bir şey yok. her gün araştırıyorum bulamıyorum allah aşkına bir yardım edin lütfen. bana kimse format at demesin neredeyse hayatımın 3 te 1 i telefonumun içinde gerekirse telefonu rafa kaldırır kendime başka marka telefon alırım ama o formatı atamam.
Not: tek çare artık bilgisayarıma bağlayıp her türlü program uygulama kullanıp bu işi bitirmem lazım ve bu ayın 10 unda ehliyet kursum var hiç bir şeye çalışamadım bu telefon yüzünden.

Çaresizlikten her türlü program ve uygulamayı denerken daha büyük bir sorun açmayasın başına?

Çaresizlikten her türlü program ve uygulamayı denerken daha büyük bir sorun açmayasın başına?
çaresiz olsamda en azından bir çözüm arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu yapabilen kişiler var şifre kırabilen ama bulmanız biraz zor

bunu yapabilen kişiler var şifre kırabilen ama bulmanız biraz zor
nerden bulurum? ya da kendim nasıl kırabilirim? çevreme aileme ulaşamıyorum kimseyi arayamıyorum ben telefonumun şifresini unuttum diye.

nerden bulurum? ya da kendim nasıl kırabilirim? çevreme aileme ulaşamıyorum kimseyi arayamıyorum ben telefonumun şifresini unuttum diye.
sizin yapmanız imkansıza yakın nasıl bulabileceğiniz hakkında pek fikrim yok fakat facebook ta gruplara sorun orda yapabileneler oluyor bazen

sizin yapmanız imkansıza yakın nasıl bulabileceğiniz hakkında pek fikrim yok fakat facebook ta gruplara sorun orda yapabileneler oluyor bazen
yapabileceğime inanıyorum ne kadar imkansıza yakın olsa da her türlü oturur sabah akşam yolları araştırırım ederim. hangi gruplar onlar? bi bakabilirsem o gruplardan bi yardım almaya çalışırım.

Geri