Neler Yeni

NASIL YATIRIM YAPABİLİRİM?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar elimde biraz para var ve bu parayı ağustos-eylül ayına kadar biriktirip motor almayı planlıyorum. Üzerine her ay para ekleyeceğim.
Sizce nasıl değerlendirebilirim?
Aklımda altın almak var. Her ay 3-4 adet altın alabilirim. Sizlerin fikirlerini de bekliyorum.
ve paranın bi kısmı ile kripto işlemleriyle uğraşacağım. En güvenilir altın gibi geldiği için bu fikir var aklımda.

Merhaba, altın yatırımını tavsiye ederim. Döviz altına indexlidir, o yüzden döviz almak yerine altın alıp daha fazla kar edersiniz. Kripto işlerinden anlamıyorsanız tavsiye etmem bilgi birikiminiz yoksa sizin için kumar olacaktır.
Ayrıca araç kötü bir yatırım şeklidir.

Merhaba, altın yatırımını tavsiye ederim. Döviz altına indexlidir, o yüzden döviz almak yerine altın alıp daha fazla kar edersiniz. Kripto işlerinden anlamıyorsanız tavsiye etmem bilgi birikiminiz yoksa sizin için kumar olacaktır.
Aracı yatırım için değil ihtiyaç için alacağım. Alana kadar para birikyireceğim. Ayrıyetten borsa öğreniyorum analiz takip yapıyorum aylık maaşımdan 3altın kalanına da borsa ile uğraşmayı düşünüuorum diğer ay. Bu ay için yalnızca altın alacağım. İşten 7de çıkacağım çıktığım gibi 2gram 1 çeyrek alıcam. Diğer ay da böyle yapmayı ayrıyetten borsada ilgilenmeyi düşünüyorum.
Ve altınızı fiziki alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya bankalardaki anlaşmalı özel fon yatırımlarına ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Kripto borsaların yeni üye kampanyaları oluyor ara sıra 500-1000 tl ara ara kazanırsın. Onları araştır yt den telegram dan.
Kaldıraçlı işlemlerede bulaşma.
Sinyal gruplarından veya kişilerinden uzak dur. Riskli işlere kalkışma.
Öğrenmeye yönelik hareket et şu anlık kazanç bekleme.

Merhabalar elimde biraz para var ve bu parayı ağustos-eylül ayına kadar biriktirip motor almayı planlıyorum. Üzerine her ay para ekleyeceğim.
Sizce nasıl değerlendirebilirim?
Aklımda altın almak var. Her ay 3-4 adet altın alabilirim. Sizlerin fikirlerini de bekliyorum.
ve paranın bi kısmı ile kripto işlemleriyle uğraşacağım. En güvenilir altın gibi geldiği için bu fikir var aklımda.
Hocam diyeceğim şey kimseye güvenip para emanet etme veya sağdan soldan duyduğun şeylerle paranı yükleme bir yere.
Altın durumunu takip et son 1-2 ayda %25 kar ettim mesela ben sadece bu şekilde.
dolarda o kadar kar yok o yüzden tavsiyem altını takip etmen olacaktır.
Örnek olarak son 1 senede dolar %20 kar verirken altın %75 kar vermiş durumda , dolar daha çok paranın değerini koruma görevi görüyor şu anda.

Kripto borsaların yeni üye kampanyaları oluyor ara sıra 500-1000 tl ara ara kazanırsın. Onları araştır yt den telegram dan.
Kaldıraçlı işlemlerede bulaşma.
Sinyal gruplarından veya kişilerinden uzak dur. Riskli işlere kalkışma.
Öğrenmeye yönelik hareket et şu anlık kazanç bekleme.
Önerinizi dinleyeceğim. Bildiğiniz telegram kanalı var mı?
hocam 100$ diyor :) 15000₺ ile 3adet alabiliyorum :(

Geri