ANI DONMALAR VE KASMA SORUNU

Reaksiyon skoru
1
VİDEO LİNK

^^link burda ^^

Üstteki videodanda gördüğünüz gibi böyle oluyor sürekli oluyorda örnek olması için sadece bir anı koydum . ekran kartını alalı daha 5 ay oldu (taksidi bitmedi daha) Cpubecnh testinden 10590 puan aldı Furmark testi 1080p de 97 dereceyi görüyor 105 fps civarında bir sorun yok gösteriyor sorun neyden kaynaklı olabilir?

İŞLEMCİ:

AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 İşlemci

EKRAN KARTI:

MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12G OC 12GB GDDR6 192Bit DX12

ANAKART:

Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz mATX Gaming Anakart

Bellek

Corsair CMK16GX4M2E3200C16 16GB(2x8GB) DDR4 3200Mhz Ram

SSD

Kingston NV2 SNV2S/500G 500GB 3500/2100MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk (

Kasa

Frisby FC-9315G 600W 80+ Dahili PSU'lu USB 3.0 4xRGB Fan ATX Mid-Tower Gaming

Sadece Lolde mi yapıyor bunu ? başka oyunlarda yapıyor mu ? Bende de aynı sıkıntı vardı ama sendeki kadar donmuyor. Örnek veriyorum sendeki 1 saniye donuyorsa bendeki 0.20 saniye gibi düşün. Ama bu her bir kaç dakikada bir oluyordu. CS2 de dota da pubg de. Her oyunda neredeyse. Bilgisayarı temiz kullanan biriyim. Yukledıgım uygulamalarda işim bitince silerdim masaüstünü vs temiz kullanırdım. Bilgisayarı en güzel kullanma yöntemi budur. Ama işim gereği ve yoğunlugumdan dolayı 1 senedır Kirli kullanmaya başladım. Masaüstünü uygulamalarda klasörlerle doldurdum. İndirdiğim uygulamaları silmedim vs vs gibi. Arkada uygulama çalışmadığı halde ani frenleme yapıyordu . Sendeki Direkt olarak donma. Bendeki anlık mini frenleme gibi bir şey di. Driverlar güncel olmasına rağmen yapıyordu. Çözümü söylüyorum (format :D )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Ghost spectre kullanıyorum Kullanmanızı önermem ama işime yaradığı için kullanıyorum.

sürekli oluyor sadece burayı kaydettim
Sadece Lolde mi yapıyor bunu ? başka oyunlarda yapıyor mu ? Bende de aynı sıkıntı vardı ama sendeki kadar donmuyor. Örnek veriyorum sendeki 1 saniye donuyorsa bendeki 0.20 saniye gibi düşün. Ama bu her bir kaç dakikada bir oluyordu. CS2 de dota da pubg de. Her oyunda neredeyse. Bilgisayarı temiz kullanan biriyim. Yukledıgım uygulamalarda işim bitince silerdim masaüstünü vs temiz kullanırdım. Bilgisayarı en güzel kullanma yöntemi budur. Ama işim gereği ve yoğunlugumdan dolayı 1 senedır Kirli kullanmaya başladım. Masaüstünü uygulamalarda klasörlerle doldurdum. İndirdiğim uygulamaları silmedim vs vs gibi. Arkada uygulama çalışmadığı halde ani frenleme yapıyordu . Sendeki Direkt olarak donma. Bendeki anlık mini frenleme gibi bir şey di. Driverlar güncel olmasına rağmen yapıyordu. Çözümü söylüyorum (format :D )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Ghost spectre kullanıyorum Kullanmanızı önermem ama işime yaradığı için kullanıyorum.
knk her oyunda oluyor bf1 de bile oluyor ben virüs olduğundan şüpheleniyorum uygulamalar bazen kendiğilinden kapanıyor mouse basmadığım tuşa basıyor fln

sürekli oluyor sadece burayı kaydettim

knk her oyunda oluyor bf1 de bile oluyor ben virüs olduğundan şüpheleniyorum uygulamalar bazen kendiğilinden kapanıyor mouse basmadığım tuşa basıyor fln
Hiç uğraşma format at. bir sorun için 3-4 saat ugraşacağına, internetin de iyiyse bas formatı bütün oyunları indir sıfırdan.

Geri