1500TL Gamepad önerisi

low1s

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1500
Arkadaşlar bütcem 1500 kadar gamepadlar hakkında pek bir bilgim yok fc24 falan oynayacağım rainbow tarzı oyun oynamayacağım sarı sitede orjinal ps4 kolları bu fiyat bandında ancak kalitesi nasıl bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum

100 lira daha çıkarsanız bigbig won gale hall alabilirsiniz, veya iyzico indirimi kullanabilirsiniz. Wraith sitesinde geçerliydi

100 lira daha çıkarsanız bigbig won gale hall alabilirsiniz, veya iyzico indirimi kullanabilirsiniz. Wraith sitesinde geçerliydi
hocam gamepad hakkında bilgim yok kalitesi nasıl çok çok zorlarsam 1800 falan yapabilirim daha iyisi gelebilirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Machenike G3 V2 - Gank.com.tr bide bu var hocam indirimli kuponla 1700 oluyor

Son düzenleme:
hocam gamepad hakkında bilgim yok kalitesi nasıl çok çok zorlarsam 1800 falan yapabilirim daha iyisi gelebilirmi?

Machenike G3 V2 - Gank.com.tr bide bu var hocam indirimli kuponla 1700 oluyor
Plastik kalitesi nasıldır tam bilmiyorum, gale hall kaliteli bir gamepad, trigger deadzone'u birazcık fazla shooter 3'e göre ama kalan her şeyi daha iyi o da sizin oyununu etkilemeyecek bir şey zayen

Plastik kalitesi nasıldır tam bilmiyorum, gale hall kaliteli bir gamepad, trigger deadzone'u birazcık fazla shooter 3'e göre ama kalan her şeyi daha iyi o da sizin oyununu etkilemeyecek bir şey zayen
hocam g3 V2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

hocam g3 V2 hakkında ne düşünüyorsunuz?
G3 v2 kağıt üzerinde güzel ama eğer plastiği g1 pro gibiyse alınmaz, deneyimleme fırsatım olmadı g3 v2'yi daha

G3 v2 kağıt üzerinde güzel ama eğer plastiği g1 pro gibiyse alınmaz, deneyimleme fırsatım olmadı g3 v2'yi daha
ben sordum biraz daha geliştirmişler dediler ancak emin değilim çok arada kaldım hangisini alsam diye

700tl ye Bigbigwon Gale Hall alınabilir (iyzico ve parolapara ile)

[th]
Kriter
[/th][th]
Machenike G3 V2 (2024)
[/th][th]
Machenike G1 Pro (Eski Model)
[/th]
[td]Ana Gövde[/td][td]Sert, mat dokulu ABS[/td][td]Parlak, daha ince ABS[/td] [td]Yüzey Kaplama[/td][td]Hafif pürüzlü (ter tutmaz)[/td][td]Düz, parmak izi yapıyor[/td] [td]Düğmeler[/td][td]Metalik kaplama (Xbox benzeri)[/td][td]Standart plastik (PS4 benzeri)[/td] [td]Analog Stick[/td][td]Alüminyum kaplama[/td][td]Tam plastik[/td] [td]Ağırlık Dağılımı[/td][td]Dengeli (250g)[/td][td]Hafif (220g)[/td]

🏆 Kalite Puanlaması (10 Üzerinden)

[th]
Özellik
[/th][th]
G3 V2
[/th][th]
G1 Pro
[/th]
[td]Dayanıklılık[/td][td]9/10[/td][td]7/10[/td] [td]El Tutuşu[/td][td]8.5/10[/td][td]7/10[/td] [td]Premium Hissi[/td][td]9/10[/td][td]6.5/10[/td] [td]Uzun Vadeli Kullanım[/td][td]★★★★★[/td][td]★★★☆☆[/td]

✋ Hangi Ürüne Benziyor?

• G3 V2: Xbox Elite Series 2'nin daha uygun fiyatlı versiyonu gibi (mat kaplama, metal detaylar).
  • G1 Pro: PS4 DualShock 4'ün klonlarına benzer (parlak plastik, basit düğmeler).

700tl ye Bigbigwon Gale Hall alınabilir (iyzico ve parolapara ile)
hocam g3 v2 hakkında ne düşünüyorsun?

[th]
Kriter

[/th][th]
Machenike G3 V2 (2024)

[/th][th]
Machenike G1 Pro (Eski Model)

[/th]​
[td]Ana Gövde[/td][td]Sert, mat dokulu ABS[/td][td]Parlak, daha ince ABS[/td] [td]Yüzey Kaplama[/td][td]Hafif pürüzlü (ter tutmaz)[/td][td]Düz, parmak izi yapıyor[/td] [td]Düğmeler[/td][td]Metalik kaplama (Xbox benzeri)[/td][td]Standart plastik (PS4 benzeri)[/td] [td]Analog Stick[/td][td]Alüminyum kaplama[/td][td]Tam plastik[/td] [td]Ağırlık Dağılımı[/td][td]Dengeli (250g)[/td][td]Hafif (220g)[/td]

🏆 Kalite Puanlaması (10 Üzerinden)

[th]
Özellik

[/th][th]
G3 V2

[/th][th]
G1 Pro

[/th]​
[td]Dayanıklılık[/td][td]9/10[/td][td]7/10[/td] [td]El Tutuşu[/td][td]8.5/10[/td][td]7/10[/td] [td]Premium Hissi[/td][td]9/10[/td][td]6.5/10[/td] [td]Uzun Vadeli Kullanım[/td][td]★★★★★[/td][td]★★★☆☆[/td]

✋ Hangi Ürüne Benziyor?

• G3 V2: Xbox Elite Series 2'nin daha uygun fiyatlı versiyonu gibi (mat kaplama, metal detaylar).
  • G1 Pro: PS4 DualShock 4'ün klonlarına benzer (parlak plastik, basit düğmeler).

hocam g3 v2 hakkında ne düşünüyorsun?
Machenike ürünlerine saygım yok. Alt seviye ürünlerin malzemesinden çok çalıyorlar. Dediğim model ürün piyasadaki çoğu üründen iyidir. Kendi aldığım kk3 pro dan ona geçeceğim.

Machenike ürünlerine saygım yok. Alt seviye ürünlerin malzemesinden çok çalıyorlar. Dediğim model ürün piyasadaki çoğu üründen iyidir. Kendi aldığım kk3 pro dan ona geçeceğim.
g3 v2 demi aynı şekilde birde 700tlye nasıl alacağım Bigbigwon Gale Hallı

g3 v2 demi aynı şekilde birde 700tlye nasıl alacağım Bigbigwon Gale Hallı
Parolapara kart ilk alışverişe 400tl iade veriyor. İyzico ise 1000 e 500tl iade veriyor listede wraith de olması lazım. Wraith e girip iyzico ile öde dedikten sonra parolapara kartınızı girin.

Ayrıca ZGR kodunu girersen 50tl indirim yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,005
Üyeler
173,753
Son üye
pasakg
Geri