🔥İndirim Honor 200 Pro 27.999 TL

Her anlamda Honor 200 Pro tokatlar.
İkisini de kullandım. Yazılım, kamera, malzeme kalitesi, type c portunun 3.1 desteklemesi, depolama hızı anlamında konusunda Samsung önde. Diğer konular Honor 200 Pro.

Kamera konusunda da şöyle gece çekimlerinde Honor 200 Pro ile net resim çekmek için hiç hareket etmemek lazım S24FE ile yapıştır geç.

Arkadaşlar işlemci 2 sinde hemen hemen aynı Ram ve hafıza konusunda Honor tokatlıyor. Honor özel Studio ile çalışmış kamera hem kağıt üstünde hemde lens olarak daha iyi. Ekran da Honor un daha iyi. Kaldı geriye batarya kapasiteye bakacak olursan onda da Honor daha iyi.

Arkadaşlar işlemci 2 sinde hemen hemen aynı
Exynos 2400e'nin farkı, S24 FE soğutulursa az değil.
Ram ve hafıza konusunda Honor tokatlıyor.
Tokatlıyor doğru bir terim değil. Honor'un avantajı bulunuyor.
Honor özel Studio ile çalışmış kamera hem kağıt üstünde hemde lens olarak daha iyi.
Bu konuda da önemli olan gerçek deneyim. Kağıt üstü veriye göre (veya ayrı bir konu olsa da DxOMark'a göre) kamera karşılaştırmak tam doğruyu vermiyor.
Ekran da Honor un daha iyi.
Tasarım konusunda öyle. Aynı şekilde gerçek deneyimde başa başlar.
Kaldı geriye batarya kapasiteye bakacak olursan onda da Honor daha iyi.
Bu da çok farklı değil.

Her anlamda Honor 200 Pro tokatlar.
İlk başta böyle yazılmış zaten. Her anlamda 200 Pro tokatlamaz. Daha sonrasında da 200 Pro, kağıt üstü verilerle bahsedilmiş. Önemli olan gerçek deneyim.

Hızlı şarj, daha iyi pil ömrüyle oyun deneyimi konusunda Honor 200 Pro daha iyi olabilir. Tek tük yerler hariç çoğu durumda S24 FE daha önde.
RAM ve depolama da buna eklenebilir. Oyuna katkı sağlar. S24 FE de oyun oynatır hatta oyun performansı memnun edecek S serisi modellerden Exynos'lu olarak. Tam olarak biri birinden üstün değil. İsteğe göre sonuç değişiyor.

Arkadaşlar işlemci 2 sinde hemen hemen aynı Ram ve hafıza konusunda Honor tokatlıyor. Honor özel Studio ile çalışmış kamera hem kağıt üstünde hemde lens olarak daha iyi. Ekran da Honor un daha iyi. Kaldı geriye batarya kapasiteye bakacak olursan onda da Honor daha iyi.
sadece batarya kapasitesine bakarak anlaşılacak iş değil maalesef. onun kadar şarjı tüketen ekranın devrenin ve yazılım optimizasyonu da önemli.
aşağıdaki örnekte çok net bunu görebilirsin. işlem yükünün az olduğu video oynarken ve telefonla konuşurken s24fe fark atmış çünkü optimizasyonu iyi
1000045042.webp

sadece batarya kapasitesine bakarak anlaşılacak iş değil maalesef. onun kadar şarjı tüketen ekranın devrenin ve yazılım optimizasyonu da önemli.
aşağıdaki örnekte çok net bunu görebilirsin. işlem yükünün az olduğu video oynarken ve telefonla konuşurken s24fe fark atmış çünkü optimizasyonu iyi
Alıntıyı görüntüle

Batarya konusunda kapasiteye bakacak olursak Honor daha iyi dedim.
Kağıt üstünde bakacak olursan Dxomark ta mukayese ettikleri her konuda Honor 200 Pro daha iyi.
Arkadaşın söylediği model;
Samsung S24 Fe 8/256 işlemcisi Exynos Ram 8 Hafıza 256
Mevzu bahsi geçen model ;
Honor 200 Pro 12/512 İşlemcisi Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3(8 Gen 2 ile aynı hemen hemen) Ram 12 Hafıza 512
Sırf bu sebepten bile Honor 200 Pro ile Samsung S24 FE yi mukayese bile etmem.

Kağıt üstünde bakacak olursan Dxomark ta mukayese ettikleri her konuda Honor 200 Pro daha iyi.
Arkadaşın söylediği model;
Samsung S24 Fe 8/256 işlemcisi Exynos Ram 8 Hafıza 256
Mevzu bahsi geçen model ;
Honor 200 Pro 12/512 İşlemcisi Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3(8 Gen 2 ile aynı hemen hemen) Ram 12 Hafıza 512
Yani batarya süresinde teoride honor 200 pro daha iyi ama pratikte s24fe daha iyi hocam muhtemelen kamerada 200 pro daha iyidir
kavisli ekran seven 200 pro alsın ben almam

Yani batarya süresinde teoride honor 200 pro daha iyi ama pratikte s24fe daha iyi hocam muhtemelen kamerada 200 pro daha iyidir
kavisli ekran seven 200 pro alsın ben almam
Şu an kullanmış olduğum cihaz Honor Magic 7 Pro bir önce ki kullanmış olduğum cihaz Honor Magic 6 Pro ondan önce kullandığım cihaz Samsung Galaxy S24 Ultra ondan öncesi S23 Ultra demem o ki iki markaya da fazlasıyla hakimim. Bu sebepten tercihimi şu anda yaptığım gibi Honor dan yana kullanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 fe 256 + watch 7 aldım bu paraya iyi sanki
Bu arada şahsi kanaatim 22 Mayıs da Honor 400 ile Honor 400 Pro tanıtılacak bu sebepten 200 serisinin fiyatı biraz daha düşebilir.

Tamam işte, ne güzel. Bunları kendi içinde tutup başkalarına yansıtmaman esas nokta zaten. Başkasının aklını çelmeyip düzgün bir şekilde iki cihazı karşılaştırdığın sürece sorun olmaz. Kesin bir dille yazmanın manası yok. Bu kadar model kullanan birisi de muhtemelen daha uygun bir yazım dili, daha makul bir karşılaştırma ortamı oluşturabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,516
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri