Kızın insta isteğini kabul etmemesi

Reaksiyon skoru
48
okulda sürekli bakıştığım bir kız var 5-6 aydır bu bakışma devam ediyor geçen ay istek attım bekletmişti bu ay profili biraz düzenleyip tekrar attım ve direk reddetti acaba olmak istemiyormu yoksa başka biriylemi konuşuyor sizce peşini bırakmalımıyım yoksa şansımı ileride tekrar denemelimiyim

şimdi bi anda tekrar denemilisin hadi bakalım sonucu yaz buraya

içinde soru işareti kalmasını istemiyorsan direkt yüzyüze sor ama reddettiyse bence vardı bir nedeni

samimiyetimiz olmadığı için direk gidip yüzüne neden reddettin demek kötü olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen engel atar :)

Samimiyetin olmadığı bir insanın seni Instagram'dan kabul etmemesi neden bu kadar garibine gitti? :D İlk önce git konuş, samimiyet kur. Ondan sonra tekrardan ekle.

şöyle bi ihtimal de var sen kıza bakıyorsun o da ne bakıyor bu diyip rahatsız olduğundan bakıyor senin isteğini de bundan reddetmiş olabilir

şöyle bi ihtimal de var sen kıza bakıyorsun o da ne bakıyor bu diyip rahatsız olduğundan bakıyor senin isteğini de bundan reddetmiş olabilir
oda olabilir tabii :D

Samimiyetin olmadığı bir insanın seni Instagram'dan kabul etmemesi neden bu kadar garibine gitti? :D İlk önce git konuş, samimiyet kur. Ondan sonra tekrardan ekle.
kızın sadece birebir tanıdıklarını eklediğini düşünmüyorum bazı arkadaşlarımlada ekli çünkü onlar tanımıyor bile

oda olabilir tabii :D

kızın sadece birebir tanıdıklarını eklediğini düşünmüyorum bazı arkadaşlarımlada ekli çünkü onlar tanımıyor bile

O zaman senden elektrik almamış olabilir ama kesişiyoruz diyorsun. Bence daha da şansını zorlamadan ilk önce bir konuşmayı dene. 1-2 gün sonra da tekrardan eklersin.

okulda sürekli bakıştığım bir kız var 5-6 aydır bu bakışma devam ediyor geçen ay istek attım bekletmişti bu ay profili biraz düzenleyip tekrar attım ve direk reddetti acaba olmak istemiyormu yoksa başka biriylemi konuşuyor sizce peşini bırakmalımıyım yoksa şansımı ileride tekrar denemelimiyim
çok düşünmemek lazım hayat devam ediyor sonuçta

samimiyetimiz olmadığı için direk gidip yüzüne neden reddettin demek kötü olmazmı

muhtemelen engel atar :)
hocam red attıysa çok ilgilenmiyordur belki yüzyüze de fikri değişebilir gönül işlerinde doğru veya yanlış olmaz

sal nextle ne uğraşıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,373
Üyeler
175,028
Son üye
brawl stars prosu
Geri