Sizce alınır mı arkadaşlar. Fiyatı uygun geldi kıllandım biraz bi sorunu olur mu

dancobey

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
36000
1000066964.webp

Hacı ürün linki atsana neyin bilgisi var ki burda neyi yorumlayım sen ne aldın da 12600HX işlemciyi soğutabilecek?

Şu sisteme nasıl 55k yazıp da indirmişler aklım almıyor ya. Kullanım amacın ne dostum? Oyun falan oynayacaksan 4050 ileride sıkıntı çıkartır sana. He oyun falan değil günlük işlerimi halletsin yeter diyorsan alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060 MSI'ın bu ürününü alabilirsin. O fiyat bandında. SSD'yi 1TB'a çektim o yüzden fiyat biraz arttı, 512GB yapıp daha sonra yükseltebilirsin.

Şu sisteme nasıl 55k yazıp da indirmişler aklım almıyor ya. Kullanım amacın ne dostum? Oyun falan oynayacaksan 4050 ileride sıkıntı çıkartır sana. He oyun falan değil günlük işlerimi halletsin yeter diyorsan alabilirsin.

4060 MSI'ın bu ürününü alabilirsin. O fiyat bandında. SSD'yi 1TB'a çektim o yüzden fiyat biraz arttı, 512GB yapıp daha sonra yükseltebilirsin.
guzel pc ymis

Kanka valo LoL rdr2 falan atarım. Ne sıkıntı varki PC nın 4050 kötü mü oluyo

Kanka valo LoL rdr2 falan atarım. Ne sıkıntı varki PC nın 4050 kötü mü oluyo

İlerde yeni oyunlar çıktığında oynatmayabilir. Alacağın cihaz da laptop olduğu için kalabilirsin. O yüzden laptoplar gereksiz pahalı oluyor, şu bütçeye canavar gibi sistem dizebilirsin mesela. Ama durumun ya da yerin yok ki laptop alıyorsun.

Bu önerdiğin bundan daha mı iyi oluyo

İlerde yeni oyunlar çıktığında oynatmayabilir. Alacağın cihaz da laptop olduğu için kalabilirsin. O yüzden laptoplar gereksiz pahalı oluyor, şu bütçeye canavar gibi sistem dizebilirsin mesela. Ama durumun ya da yerin yok ki laptop alıyorsun.
Kanka ben askerim 9 ay sonra memlekete falan gidicem. Otobüsle gitmeye kalksam 24 saat yol oluyo bi de sağa sola da götürebilirim böyle alırsam. Yeni çıkıcak A+++ oyun çok bakcağımı sanmıyorum ya. Normal oyunlar oynarım ben. Onun dışında bi kaç word uygulaması ve yapay zeka uygulamaları indiririm başka bişeye ihtiyacım olmaz.

Buradan karşılaştırmasına bakabilirsin. Senin attığın laptopun tam özelliklerine şimdi baktım. Hem ekran kartı 150Watt hem de işlemcisi HX. Benim attığımdan iyi yani, kusura bakma görmemişim. Ama fiyatının 50 küsür olmasını hâlâ aklım almıyor.

Buradan da ekran kartı karşılaştırmasına bakabilirsin.

Geri